Gość Trzeniu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Sokol , ale co chcesz zobaczyć na tych fotkach? Zrobić w max rozdzielczości i w RAW?
sokolnh Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 chce zobaczyć jak wygladają, po prostu w jpgu
sokolnh Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 tak poka fotki jak ją urobie to pokaże Jakie mody? Dokładasz turbo? swap, ale to jak bedą większe fundusze
Tytus Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 swap, ale to jak bedą większe fundusze no to powodzenia wrzuć chociaż jakieś fotki na początek
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Siemian dlaczego nie jedziesz na zlot?? bo sie boi i jest pipka :gwizdanie: a tłumaczył sie bedzie że jedzie na narty :gwizdanie:
siemian Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 hehe, kurfa Cuber... patrz przejrzałeś mnie... No Pany na narty jade, co mam wam pokazać potiwerdzenie rezerwacji i wpłacenia zaliczki? Jakby termin zlotu był podany wcześniej to by takiej sytuacji nie było... ..a tak to wszyscy bedziecie płakać że nie jade i narzekać że zlot beze mnie będzie do d*py... Kurcze komu Wy będziecie felgi czyścić...
jarko Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 No Pany na narty jade, co mam wam pokazać potiwerdzenie rezerwacji i wpłacenia zaliczki? Jakby termin zlotu był podany wcześniej to by takiej sytuacji nie było... Termin był podany wystarczająco wcześnie bo już w grudniu :gwizdanie: A jakimś dziwnym trafem zawsze kiedy są zloty to Ty masz wyjazdy i rezerwacje... No przyznaj się w końcu i pokaż te kwity - sprawdzimy terminy
siemian Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 oki. jutro jak będe w firmie to zrobie skana A bać to bym się mógł jedynie że któryś nie wytrzyma i na widok mojego samochodu się spuści i zabrudzi mi drzwi :polew:
siemian Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 No Pany na narty jade, co mam wam pokazać potiwerdzenie rezerwacji i wpłacenia zaliczki? Jakby termin zlotu był podany wcześniej to by takiej sytuacji nie było... Termin był podany wystarczająco wcześnie bo już w grudniu :gwizdanie: A jakimś dziwnym trafem zawsze kiedy są zloty to Ty masz wyjazdy i rezerwacje... No przyznaj się w końcu i pokaż te kwity - sprawdzimy terminy patrzcie jak można się wyrobić jeżdząc taksówka.. ekhm... przewozem osób To pewnie tylko przykrywka. Tak naprawde Jarko pracuje dla rządu i jeździ po mieście i śledzi ludzi
Rekomendowane odpowiedzi