Cuber Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 wszystkim w ten za***isty dzień hehehe
zlota1977 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Calusy gorace dla was chlopaki z tej zasypanej mroznej Szwecji zimno tu i ogolnie do duszy na spota przylece dopiero latem ale miejsce mi trzymajcie
nex Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Panowie za jakieś 1.5 miesiąca będę chciał kupić jakieś felgi 17'' z oponami ~~7mm. Gdzie najlepiej kupić? allegro? A może ktoś z was ma coś fajnego na zbyciu
nex Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 1500 zeta za tyle chce kupić cały zestaw z oponami
david_n Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 1500 zeta za tyle chce kupić cały zestaw z oponami nex kolo Wieliczki goscie maja felgi i opony w za***istych cenach, moge Ci dac nr jak chcesz Dzieki za spota ludzie, szkoda ze tak malo osob przyjechalo. Lenie :gwizdanie:
sedi Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 nex kolo Wieliczki goscie maja felgi i opony w za***istych cenach, moge Ci dac nr jak chcesz Dzieki za spota ludzie, szkoda ze tak malo osob przyjechalo. Lenie :gwizdanie: ja się fatalnie czułem
siemian Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 1500 zeta za tyle chce kupić cały zestaw z oponami nex kolo Wieliczki goscie maja felgi i opony w za***istych cenach, moge Ci dac nr jak chcesz Dzieki za spota ludzie, szkoda ze tak malo osob przyjechalo. Lenie :gwizdanie: Młody nie dawaj tego numeru tak na lewo i prawo bo potem przyjdzie lato i nam wszystko wykupią :decayed:
lukaszg8 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Dzieki za spota ludzie, szkoda ze tak malo osob przyjechalo. Lenie :gwizdanie: również dzieki za spota (dotarłem Fordem ale liczy się ze dotarłem ) miło było was poznac
Cuber Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 No Ja niestety ale nie dalem rady przyjechac na spota, myśle ze mała frekwencja na spotach spowodowana jest małą ilością informacji dla userów, trzeba chyba rozpocząć kampanie reklamowa poprzez pw na forum bo w kraku mamy wielu userów z naszego regionu :gwizdanie: ps. Jarko dzieki za odwiedziny
jarko Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 1500 zeta za tyle chce kupić cały zestaw z oponami nex kolo Wieliczki goscie maja felgi i opony w za***istych cenach, moge Ci dac nr jak chcesz No i co mi podbierasz klienta Dać takiemu namiary to wszędzie rozpowie :gwizdanie: ps. Jarko dzieki za odwiedziny
lukaszg8 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 No Ja niestety ale nie dalem rady przyjechac na spota, myśle ze mała frekwencja na spotach spowodowana jest małą ilością informacji dla userów, trzeba chyba rozpocząć kampanie reklamowa poprzez pw na forum bo w kraku mamy wielu userów z naszego regionu :gwizdanie: Mysle ze kampania nie wiele tu da ... jak ktos jest zainteresowany spotem to napewno tutaj zaglada a tutaj wszystkie informacje znajdzie ... mysle że z nadejsciem wiosny/lata można by jakos uatrakcyjnic spoty np jakis grill czy cos to i pewnie wieksza frekwęcia bedzie
jarko Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Mysle ze kampania nie wiele tu da ... Z doświadczenia wiemy że sporo daje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi