marcin j Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Zaś się zaczęły bezsensowne sprzeczki, panowie
poziek Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 hehe ładnie Krakusy sobie jadą...ładnie :polew:
Cuber Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 jagielonia - CRACOVIA KRAKÓW 0-1 50' Kamil Witkowski :th: narazie jest ok..... :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Panowie sorry ze sie wtrące w Wasze specyficzke Krakowskie klimaty... nazwy klubów piszemy z duzej litery... nawet najwiekszego wroga. Wzajemny szacunek musi być.
Tukan Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Przyjade jutro na spocika ale troszeczke sie spóznie Ale nudy sa na akademiku,siedze sobie u brata i nie wiem co ze soba zrobic
Cuber Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 Panowie sorry ze sie wtrące w Wasze specyficzke Krakowskie klimaty... nazwy klubów piszemy z duzej litery... nawet najwiekszego wroga. Wzajemny szacunek musi być. powinien byc :gwizdanie:
Gość rob Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Zaś się zaczęły bezsensowne sprzeczki, panowie może kilka stron do kosza
Cuber Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 a jak Wy jedziecie od zwisły to jest dobrze??? jak już Rexio piszesz to bądź obiektywny pod tym względem co?? i dlatego pisze co by sie przydało..... czy cos napisałem nie tak ? Jagielonia - Cracovia 0-2
marcin j Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Panowie , bo dam wam zaraz po ostrzeżeniu
poziek Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Panowie , bo dam wam zaraz po ostrzeżeniu Marcin został oficjalnie mianowany jako PR modów
Gość Murzyn Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Cze moje sliczne dziewczynki Jak sie sprawowalyscie te kilka dzionkow bez Murzynka
rex Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 a jak Wy jedziecie od zwisły to jest dobrze??? jak już Rexio piszesz to bądź obiektywny pod tym względem co?? A podaj mi jeden przykład gdzie JAKO PIERWSZY napisałem coś innego niż Wisła. Hmm?
Cuber Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 koniec juz tych sprzeczek :gwizdanie: :th:
marcin j Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Panowie , bo dam wam zaraz po ostrzeżeniu Marcin został oficjalnie mianowany jako PR modów Bo sie skończą żarty, i co niektórzy moga przygarnąć kropka Cze moje sliczne dziewczynki Jak sie sprawowalyscie te kilka dzionkow bez Murzynka Spokojna głowa poziek sam potwierdza. Trzymałem wszystko na poziomie Ps. Murzyn gdzie były targi , czy już sie skończyły??
Gość Murzyn Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 Sa jeszcze Jutro ostatni dzien. Silesia Building Expo - Sibex 2008
Cuber Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 dobra Panowie Jest Kraków Jest Zabawa a wiec ruszam na imprezke :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 wszystkim. hehe widze ze klubowo po sobie dzis jechaliscie
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 ja własnie wróciłem po meczu , szkoda że was tam nie było Pikniki ... a na forum kozaczycie jacy to z Was nie kibice... żenua :gwizdanie:
rex Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 ja własnie wróciłem po meczu , szkoda że was tam nie było Pikniki ... a na forum kozaczycie jacy to z Was nie kibice... żenua :gwizdanie: A kto ostatnio na wyjazd (jeden z najbliższych nie pojechał) ? My z cubrem ostatnio w Kielcach (tak, na wyjeździe) byliśmy . cuberos ma karnet na piłkę, więc jest na każdym meczu. Ja ze względu na traktowanie kibiców przez Filipiaka na "gałę" nie chodzę. Natomiast na hokeju można mnie dość często uświadczyć. Piotrek, popatrz tydzień w tył i mów coś o kibicach, piknikach itp... P.S. Atletico - Barcelona 4:2
Rekomendowane odpowiedzi