Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamil, Ty pracujesz w Hesti czy to z ramienia jakiejś innej firmy masz te możliwości ubezpieczania.

Twój kolega z dawnych lat grania w koszykówkę pracuje w Hestii :wink4:

po części tak i tak :)

Miklasiński ?

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miklasiński ?

:no:

Jawor :)

On Cie pamięta :wink4:

Opublikowano

Dzien dobry wszystkim :)

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
:siema: weekend :kox:
Opublikowano

Studia :wallbash::thumbdown:
Opublikowano

za***ista pogoda !!!!!!!!!

Opublikowano

za***ista pogoda !!!!!!!!!

Z mysla ze jutro musze siedziec na uczelni nic nie pomaga.Chyba ze premia albo 1000zł od tak :kox:
Opublikowano

Elo :hi:

Opublikowano
Opublikowano

widze że musiałeś się pochwalić też swoim autkiem: :decayed: :decayed: :wink4:

24.JPG

W sumie dobrze że odbija się... autko. Zapewne chciałeś kopazać w jakim dobrym stanie jest lakier :decayed: :decayed: :decayed:

Ten facet też chciał poazać jaka jest ładna gładka powierzchnia:

allegro-czajniczek-270-OBRAZKY.PL.jpg

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

BUAHAHA

DOKLADNIE TAK SIEMIANKU, DOBRZE ZE NIE ZROBILEM ZDJECIA GODZINE WCZESNIEJ W GARAZU BO EFEKT MOGLBY BYC PODOBNY :)

Opublikowano

:> :> :> Doszły mnie słuchy że widzimy się jutro w Bonarce :)

Opublikowano

:> :> :> Doszły mnie słuchy że widzimy się jutro w Bonarce :)

PAPLA :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie odnośnie ubezpieczenia smaochodu to w tamtym tygodniu przerabiałem temat bo konczyło mi sie OC , AC mam w PZU i nie o tym chciałem . OC do tej pory miałem w HDI przy 60% zniżek 520 zł , szukałem innej firmy która będzie miała konkurencyjną cene i byłem w większości ubezpieczalni i powiem Wam jedno - tylko Link4 mnie zachwycił cenowo jeżeli chodzi o samo OC - 362 zł za rok !!! gdybym chciał pakiet OC AC NW - 1600zł od kwoty 33tys zł bo na tyle wycenili moją A4 więc też chyba spoko cena, dziś za samo AC w pzu płace 2400/rok

zatem polecam Link4- punkt w Carefur na zakopiance[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 16:32_________________________________________________Sokol mozesz przeliczyć dla mnie OC ale nie sądze zebys zszedł poniżej tej kwoty.

Opublikowano

Boseronku a wiesz ze w LINK4 nie mozesz likwidowac szkód bezgotówkowo ? :cool1:

Ja za swoje 3,0 TDI płace OC 480 zł ;P

ps. LINK4 w tamtym roku mi wycenił na 4,8 tys zł pakiet do mnie :wallbash: a tak zapłąciłem 3,4 tys AC+OC+NW+Ubezpieczenie domu

Opublikowano

a tak zapłąciłem 3,4 tys AC+OC+NW+Ubezpieczenie domu

może jeszcze frytki do tego... :wink4::decayed:

Panowie odnośnie ubezpieczenia smaochodu to w tamtym tygodniu przerabiałem temat bo konczyło mi sie OC , AC mam w PZU i nie o tym chciałem . OC do tej pory miałem w HDI przy 60% zniżek 520 zł , szukałem innej firmy która będzie miała konkurencyjną cene i byłem w większości ubezpieczalni i powiem Wam jedno - tylko Link4 mnie zachwycił cenowo jeżeli chodzi o samo OC - 362 zł za rok !!! gdybym chciał pakiet OC AC NW - 1600zł od kwoty 33tys zł bo na tyle wycenili moją A4 więc też chyba spoko cena, dziś za samo AC w pzu płace 2400/rok

zatem polecam Link4- punkt w Carefur na zakopiance[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 16:32_________________________________________________Sokol mozesz przeliczyć dla mnie OC ale nie sądze zebys zszedł poniżej tej kwoty.

2400zł za rok AC... coś troche dużo. A ile masz zniżek?

Kiedyś sprawdzałem ubezpiecznenia to najardziej opłacało się brać pakiety OC+AC.

Ja mam autko ubezpieczone w PZU na 50tys. netto (61 brutto) i pakiet OC+AC wychodzi mnie 2998zł, tyle że przy leasingu są dość fajne zniżki.

Jestem bardzo zadowolony. Jeszcze nigdy nie było tak żeby nie chcieli wypłacić, lub chcieli wypłacić za mało a w sumie korzystałem już z ubezpiecenia 4 razy.