Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

FABLO , 100 lat :decayed::kox::wink4:

:good: zdróweczka :decayed:

Opublikowano

Mi zas folia sie podoba :) Jak bym zostawial auto to tez bym sobie tak zrobil :wink4:

Opublikowano

Else ma Maciek z Bielska MK4

podobno przeniosl sie do Krakowa to bedziemy Go molestowac

a tu prosze fota:

DSC01265.JPG

do tego ja sie zrobi lusterka to nie bedzie tragedii :)

daj to zdjęcie nie przerobione

To zdjęcie nie jest przerobione :wink4:

Pablo, zdrowia :good:

Opublikowano

Mi zas folia sie podoba :) Jak bym zostawial auto to tez bym sobie tak zrobil :wink4:

Tobie Twoja amfibia też się podobała... :decayed:

Fablo 100 lat :decayed:

Opublikowano

Tobie Twoja amfibia też się podobała... :decayed:

Fablo 100 lat :decayed:

Nie wszystko,ale nie oplacalo sie przerabiac :wink4: ale takie wynalazki tylko w BB :decayed:
Opublikowano

widziałem ją wczoraj :decayed: :decayed: :decayed:

Często przjeżdzam koło miejsca gdzie stoi. :naughty:

Opublikowano

:hi:

Robert, jak Ci się nie spieszy to moge miec :) (starą wersje ma kolega z pracy, a ja przymierzam się do sciagniecia nowej :cool1:)

To ile Pablo ma już wiosen ?

Opublikowano

Mnie najbardziej podobają się co po niektórych zdania typu: Kup fele większe niż 16" bo na 16 to lipa totalna, w ogóle sieczka 16". Kupuje 18" to dowiaduje się że uuuuuuuuuuu lipa totalna, trzeba go posadzić bo wóz drabiniasty i w ogóle polerke felg mógłbym zrobić żeby było ładniej :polew:. Ciekawe co by wymyślali jak bym go obniżył i zrobił polerke, pewno uuuuuuuu chrom pakietu brakuje i navi :polew: :polew:, później uuuuuuuu mało mocy, uuuuuuuuuu bixenon, uuuuuuuuuuuuuu pomaluj dokładki zderzaków, uuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu.

Ludzie nie każdy jest maniakiem i będzie dokładał w kółko do auta. Mnie się podoba taki jaki jest i jak patrze na obniżone passaty na takich felach jak ja mam to mi się rzygać chce, do tego ten "komfort" z jazdy po jak że gładkich jak nogi PABLA bez włosów drogach.

Każdy ma swój gust :wink4:

Opublikowano

a kto to jest Pablo? Ja znam tylko Fabla... :polew: :polew:

Opublikowano

Wąski masz jakiś dostęp do skrzyń potrzebuje do mojego pażdziocha silnik 1 Z będe wdzięczny za jakieś info

Opublikowano

Wąski masz jakiś dostęp do skrzyń potrzebuje do mojego pażdziocha silnik 1 Z będe wdzięczny za jakieś info

na PV :polew:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 10:15_________________________________________________ PABLO dużo zdrowia i cierpliwości do forum A4
Opublikowano

Jak wyżej Pablo :)

Najlepszego :)

Opublikowano

na PV :polew

:notworthy: :notworthy:

Opublikowano

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PABLO-FABLO

pablodesig.jpg

Nie mówiłeś że jesteś striptizerem :shocked:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 11:03_________________________________________________eee, eee synek... Nie ma takiego składania życzeń...!!

Fablo napewno czeka na życzenia na PW :decayed: :decayed:

Opublikowano

Nex :polew: Pablo zdrówka :)

Opublikowano

PABLO NAJLEPSZEGO :good: :good: :good:

Mnie najbardziej podobają się co po niektórych zdania typu: Kup fele większe niż 16" bo na 16 to lipa totalna, w ogóle sieczka 16". Kupuje 18" to dowiaduje się że uuuuuuuuuuu lipa totalna, trzeba go posadzić bo wóz drabiniasty i w ogóle polerke felg mógłbym zrobić żeby było ładniej :polew:. Ciekawe co by wymyślali jak bym go obniżył i zrobił polerke, pewno uuuuuuuu chrom pakietu brakuje i navi :polew: :polew:, później uuuuuuuu mało mocy, uuuuuuuuuu bixenon, uuuuuuuuuuuuuu pomaluj dokładki zderzaków, uuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuu.

Ludzie nie każdy jest maniakiem i będzie dokładał w kółko do auta. Mnie się podoba taki jaki jest i jak patrze na obniżone passaty na takich felach jak ja mam to mi się rzygać chce, do tego ten "komfort" z jazdy po jak że gładkich jak nogi PABLA bez włosów drogach.

Każdy ma swój gust :wink4:

Misiu ale pewne standardy powinny być zachowane :gwizdanie: i nie zmienia to faktu że mając standard zawieche i 18-stke to masz prześwit jak w allroadzie :naughty:

Szydzisz z Pabla nie patrzac przez pryzmat swojej osoby a to błąd , duuuuzy błąd!

Opublikowano

ja z nikogo nie szydzę. PABLO na pewno się nie obrazi, to taki prezent na urodziny :naughty:

Co do prześwitu mógłby być jeszcze większy to bym bez problemu wjechał na każdy krawężnik, a teraz musze jeszcze uważać, łatwo też umyć nadkole :decayed:. Zaproszę Cię Cuber w moje strony, jak przejedziesz się drogami bocznymi na swoim zawieszeniu to jak wyjdziesz z auta to będziesz nadal wibrował :naughty: