Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ykk jesteś jutro na spocie bo jak tak to wcześniej wypad na Bora :naughty:

ykk PFablo zaprasza Cie jutro na BaraBara... :decayed: :decayed:

Jak śmiesz szydere robić z Moda :naughty::polew:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 22:13_________________________________________________Idę dalej męczyć God Of War 3 bo trza oddać w tygodniu do MM :decayed:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemian nie fieprz glupot :decayed:

Opublikowano

Ykk jesteś jutro na spocie bo jak tak to wcześniej wypad na Bora :naughty:

ykk PFablo zaprasza Cie jutro na BaraBara... :decayed: :decayed:

Jak śmiesz szydere robić z Moda :naughty::polew:

to Ty próbujesz załatwić coś TYLNYMI drzwiami :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Może wpadnę jutro na zlota :) ale nic nie obiecuje bo z $$ ciężko...

mozesz wpaść na zlota77 ale do tego chyba $$ nie jest potrzebna no chyba ze chcesz jej zaimponować :decayed:

widze ze na krakowskich zrobiła sie fajna dyskusja dzisiaj, tak luźno to jescze nie było i za to :good:

Trzeniek nie wiem czy to Ciebie złapali na 3000 ale jak dla mnie to whisky + cola :decayed:

Ogruś czaszka mi juz dymi wiesz od czego...... ale :good:

Opublikowano

Może wpadnę jutro na zlota :) ale nic nie obiecuje bo z $$ ciężko...

mozesz wpaść na zlota77 ale do tego chyba $$ nie jest potrzebna no chyba ze chcesz jej zaimponować :decayed:

:polew: :polew: :polew::good: :good: :good:

Opublikowano

A jak jutro będzie padać to co zrobicie? :evil:

co jest na zlota77?

Opublikowano

co jest na zlota77?

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

co lub kto, ale to już chyba nie nasze sprawy :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

co jest na zlota77?

czytaj forum :decayed: cofnij sie 50 stron i czytaj uwaznie to zrozumiesz rookie :cool1:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 22:37_________________________________________________siemian jak jestes w kraku bo jade na browca bo złapałem smaki po drinach :gwizdanie:

Opublikowano

co jest na zlota77?

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

co lub kto, ale to już chyba nie nasze sprawy :decayed: :decayed: :decayed:

aż sprawdzę na google maps

no domek i co?

Opublikowano

oj nie ma mnie. Będe w weekend. Pracujesz? Jak nie to można by się na kazika przejść bo w niedziele mam imieninki :decayed: :decayed:

Opublikowano

Horas91 jak bedziesz jechał na zlot to kubeł KFC a Pablo zawsze reflektuje kiełbase wiejską - tak Ci podpowiadam bo to Boss jest nasz

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

oj nie ma mnie. Będe w weekend. Pracujesz? Jak nie to można by się na kazika przejść bo w niedziele mam imieninki :decayed: :decayed:

coolnij to sie zgadamy :good: dobra jade bo trzeba korzystać z chwili wolności :naughty: wszystkim obecnym.......do spania :hi:

Opublikowano

coolnij to sie zgadamy :good: dobra jade bo trzeba korzystać z chwili wolności :naughty: wszystkim obecnym.......do spania :hi:

Boseron, czy Ty wiesz co robisz? na Twoim miejscu wolalbym sie umowic na kolacje z zona niz z nim na picie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Boseron, czy Ty wiesz co robisz? na Twoim miejscu wolalbym sie umowic na kolacje z zona niz z nim na picie :decayed: :decayed: :decayed:

czasem mamy taką akcje charytatywną z upośledzonymi dziećmi więc spełniam jego marzenie :decayed:

Opublikowano

a wracając do Frezesa Fabla to jest to nasz Mentor...

Wsyscy chcemy być tacy jak On...

Opublikowano

a wracając do Frezesa Fabla to jest to nasz Mentor...

Wsyscy chcemy być tacy jak On...

nie zmieniaj tematu :decayed: i tak bedziesz pil z kotem na mieszkaniu :kox: :kox:

Opublikowano

zależy co lub kogo nazwać kotem :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Idę spać, zostałem Siemianem poszczuty... Wystarczy mi wrażeń na dzisiaj :shocked:

Trzymajcie się :kox:

Opublikowano

ja fierdole , ale wy jesteście fojebani :decayed::polew: :polew: :polew: :polew: