PABLO Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ykk jesteś jutro na spocie bo jak tak to wcześniej wypad na Bora ykk PFablo zaprasza Cie jutro na BaraBara... :decayed: Jak śmiesz szydere robić z Moda [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 22:13_________________________________________________Idę dalej męczyć God Of War 3 bo trza oddać w tygodniu do MM
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ykk jesteś jutro na spocie bo jak tak to wcześniej wypad na Bora ykk PFablo zaprasza Cie jutro na BaraBara... :decayed: Jak śmiesz szydere robić z Moda to Ty próbujesz załatwić coś TYLNYMI drzwiami :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
boseron Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Może wpadnę jutro na zlota ale nic nie obiecuje bo z $$ ciężko... mozesz wpaść na zlota77 ale do tego chyba $$ nie jest potrzebna no chyba ze chcesz jej zaimponować widze ze na krakowskich zrobiła sie fajna dyskusja dzisiaj, tak luźno to jescze nie było i za to Trzeniek nie wiem czy to Ciebie złapali na 3000 ale jak dla mnie to whisky + cola Ogruś czaszka mi juz dymi wiesz od czego...... ale
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Może wpadnę jutro na zlota ale nic nie obiecuje bo z $$ ciężko... mozesz wpaść na zlota77 ale do tego chyba $$ nie jest potrzebna no chyba ze chcesz jej zaimponować :polew: :good:
Horas91 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A jak jutro będzie padać to co zrobicie? co jest na zlota77?
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 co jest na zlota77? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: co lub kto, ale to już chyba nie nasze sprawy :decayed:
boseron Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 co jest na zlota77? czytaj forum cofnij sie 50 stron i czytaj uwaznie to zrozumiesz rookie [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 22:37_________________________________________________siemian jak jestes w kraku bo jade na browca bo złapałem smaki po drinach :gwizdanie:
Horas91 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 co jest na zlota77? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: co lub kto, ale to już chyba nie nasze sprawy :decayed: aż sprawdzę na google maps no domek i co?
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 oj nie ma mnie. Będe w weekend. Pracujesz? Jak nie to można by się na kazika przejść bo w niedziele mam imieninki :decayed:
boseron Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Horas91 jak bedziesz jechał na zlot to kubeł KFC a Pablo zawsze reflektuje kiełbase wiejską - tak Ci podpowiadam bo to Boss jest nasz
boseron Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 oj nie ma mnie. Będe w weekend. Pracujesz? Jak nie to można by się na kazika przejść bo w niedziele mam imieninki :decayed: coolnij to sie zgadamy dobra jade bo trzeba korzystać z chwili wolności wszystkim obecnym.......do spania
david_n Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 oj nie ma mnie. Będe w weekend. Pracujesz? Jak nie to można by się na kazika przejść bo w niedziele mam imieninki :decayed: coolnij to sie zgadamy dobra jade bo trzeba korzystać z chwili wolności wszystkim obecnym.......do spania Boseron, czy Ty wiesz co robisz? na Twoim miejscu wolalbym sie umowic na kolacje z zona niz z nim na picie :decayed:
boseron Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 oj nie ma mnie. Będe w weekend. Pracujesz? Jak nie to można by się na kazika przejść bo w niedziele mam imieninki :decayed: coolnij to sie zgadamy dobra jade bo trzeba korzystać z chwili wolności wszystkim obecnym.......do spania Boseron, czy Ty wiesz co robisz? na Twoim miejscu wolalbym sie umowic na kolacje z zona niz z nim na picie :decayed: czasem mamy taką akcje charytatywną z upośledzonymi dziećmi więc spełniam jego marzenie
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 :polew: :polew: a wracając do Frezesa Fabla to jest to nasz Mentor... Wsyscy chcemy być tacy jak On...
david_n Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 :polew: :polew: a wracając do Frezesa Fabla to jest to nasz Mentor... Wsyscy chcemy być tacy jak On... nie zmieniaj tematu i tak bedziesz pil z kotem na mieszkaniu :kox:
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 zależy co lub kogo nazwać kotem :naughty:
Horas91 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Idę spać, zostałem Siemianem poszczuty... Wystarczy mi wrażeń na dzisiaj Trzymajcie się
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ja fierdole , ale wy jesteście fojebani :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi