Gość Murzyn Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Ja co poniedzialek mam takiego stalego nawiedzacza, co przychodzi o 17:55 i meczy kiszke do 20 Jest nadzieja ze przyszly poniedzialek bedzie ostatni
Tukan Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Ja co poniedzialek mam takiego stalego nawiedzacza, co przychodzi o 17:55 i meczy kiszke do 20 Jest nadzieja ze przyszly poniedzialek bedzie ostatni Trzeba likwidowac szkodniki
Gość trueogre Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Ja co poniedzialek mam takiego stalego nawiedzacza, co przychodzi o 17:55 i meczy kiszke do 20 Jest nadzieja ze przyszly poniedzialek bedzie ostatni Trzeba likwidowac szkodniki właśnie, wyrwij chwasta co byś w następny poniedziałek zagrał w piłeczkę, ja też już pojadę więc jak będzie nas dwóch to już przynajmniej będzie można mówić o grze w piłkę :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 trza troche fantazji panowie Dzis zalatwilem go kokosem na 99% skutecznie
Gość rob Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 w Zatorze też 'było ciepło" :gwizdanie: tfu miało być :naughty wręcz gorąco
jarko Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 No to chlopczyki-milej zabawy, wypoccie sie, zmeczcie i meldujcie jak bylo ___________________________________________ Dorota remis...
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Musze przyznac ze dzis jestem wyjątkowo zmęczony po grze a tak powaznie no to całkiem całkiem się grało :th:
jarko Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 całkiem, całkiem :th: za tydzień pewnie nie będzie już tak kolorowo
Tytus Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Dzieki za pileczke Panowie. Trzeniu kolejny raz przeprosiny z mojej strony , nastepny meczyk gramy w tej samej druzynie :th:
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 za tydzień pewnie nie będzie już tak kolorowo czemu tak uważasz ze nie bedzie kolorowo ?
themOn Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 za tydzień pewnie nie będzie już tak kolorowo czemu tak uważasz ze nie bedzie kolorowo ? nie bedzie kolorowo bo ja zawitam, szykujcie ochraniacze
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Trzeniu-witamy wsrod Różowych :> ________________________________ Dorota dzięki :th: tytus coś Ty się tak na mnie uwziął? jakbyś tak trochę mocniej kopnął to byłaby powtórka z Tylora i da Silvy...
Gość Murzyn Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 za tydzień pewnie nie będzie już tak kolorowo czemu tak uważasz ze nie bedzie kolorowo ? nie bedzie kolorowo bo ja zawitam, szykujcie ochraniacze nosil wilk razy kilka... moze tez mi sie uda, ale za 2 tyg.... teraz bedzie tydzien "po Wisle"
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 dzięki Themoniasty trzeba będzie to opić w Wiśle
themOn Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 dzięki Themoniasty trzeba będzie to opić w Wiśle w Wiśle będzie jeszcze jedna rzecz do opicia
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 dzięki Themoniasty trzeba będzie to opić w Wiśle w Wiśle będzie jeszcze jedna rzecz do opicia Themon przyjacielu za to obiecuje zaliczyć zgona :decayed: :th: :th: :drunk: :dance: :thumbup:
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 szydera straszna w końcu to Kraków Themon no nie mów ......
Rekomendowane odpowiedzi