Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Murzyn szkoda że dzisiaj nie widziałeś Rexa grał w jeansach bo zapomniał spodenek :decayed:
themOn Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 szydera straszna w końcu to Kraków Themon no nie mów ...... ano
Cuber Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 szydera straszna w końcu to Kraków Themon no nie mów ...... ano tak Cie przycisneli ? czy moze coś innego :gwizdanie:
Gość Murzyn Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Wiecie, ze zawsze z Wami duchem i sercem, jak nie cialem, ale kurna na dzemik trza tyrac .... "jeszcze bedzie czas by odpoczywac"
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 dobra, ja spadam w kimę , 3majcie się
themOn Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 dobra, ja spadam w kimę , 3majcie się 3m cie się , ja też spadam.
Gość Murzyn Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 tam spac bedziecie... sen jest dla cieniasów
Gość rob Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 tam spac bedziecie... sen jest dla cieniasów właśnie, po co spać, jak można grać
sokolnh Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 ciekawe jakby sie takimi w polsce jezdziło http://www.autokrata.pl/ogien/3465/low_rider_na_maksa/
Gość trueogre Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 ciekawe jakby sie takimi w polsce jezdziło http://www.autokrata.pl/ogien/3465/low_rider_na_maksa/ krótko :polew:_________________________________________________
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 na polske tylko allroad wtedy jest szansa nie pourywac oslon
Gość trueogre Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 na polske tylko allroad wtedy jest szansa nie pourywac oslon ale zawsze można rozwalić "materiałowe" zawieszenie i polecieć w koszta, jedna sztuka w ASO podobno 5 patyków, zamienników brak
sokolnh Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 nie wiem jak Wy ale ja mam dzisiaj zajob, masakra nie no, my też :gwizdanie: musze sobie zaraz jakies filmiki poogladac
Gość trueogre Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 nie wiem jak Wy ale ja mam dzisiaj zajob, masakra ja zaraz pierdo... głową w ścianę, nawet quatro by mi nie pomogło, nie wyrabiam na zakręcie tyle roboty, już mi się rzygać chce ;( ;( ;( ratunku...............
mega13 Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No żesz kur.a ubezpieczalnia odmówiła wypłaty odszkodowania ponieważ rzeczoznawca stwierdził że "moja reakcja była nieadekwatna do zaistniałej sytuacji" jednym słowem jak ktoś na was wjeżdzą na drodze to gaz w podłogę i w niego, to będzie adekwatne.
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 do zajobu mozna sie przyzwyczaic czasami nawet jest smiesznie a za 54h bedzie LUZIK mega, ktora ubezpieczalnia??
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No to ciesze sie ze obylo sie b.kontuzji i remisik, bo nie wypada mi nikogo rywalizowac Na jakies mocniejsze efekty za tydzien nie liczylabym na Waszym miejscu, mysle ze po Wisle wiekszosc bedzie "niewyspana", a niektorzy nawet jeszcze niecalkiem "świeży" Mega13-wspolczuje, ale niestety wyglada na to ze masz racje z ta adekwatna reakcja...barany... Murzyn-Ty sie chlopie ciesz ze masz tyle pracy-przynajmniej czas szybko plynie i do zobaczenia coraz blizej :> ________________________________________________________ Dorota
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 przeca nie placze jak mam czas na jakiegos posta raz za czas, znaczy ze jest LUZIK zaJob
Rekomendowane odpowiedzi