boseron Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Wszyscy imprezują nie wszyscy , ale przynajmniej oglądne walki
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Wszyscy imprezują nie wszyscy , ale przynajmniej oglądne walki Dokładnie, ja sobie robię przerwę od imprez [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 00:44_________________________________________________Boseron to o której jest ta walka, nad ranem???
boseron Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 gala od 3 a Adamek o 5 walczyć ma, teraz jest na polsacie gala z Polski z Gdyni Kostecki walczy
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 gala od 3 a Adamek o 5 walczyć ma, teraz jest na polsacie gala z Polski z Gdyni Kostecki walczy O cholera to nie wiem czy dotrwam tej godziny a nie chce mi się nagrywać walki
david_n Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 klucz sam wpadl w zamek hahahah j**any.
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 klucz sam wpadl w zamek hahahah j**any. Co się stało się
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 udalo mise wejsc do domu :kox: Ile wypiłeś [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 01:40_________________________________________________A ty pingwin i jak tam na mieście dorwałeś jakieś lachony
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 CUBER NAJLEPSZEGO STARUSZKU :decayed: [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 01:43_________________________________________________Panowie przed chwilą na Dietla stałem na światłach obok nowej E-klasy z Off Plus Camera. Na przednim siedzeniu pasażera siedział przysypiający (raczej w stanie wskazującym ) Miszczak (dyr. programowy TVN) a z tyłu siedziało 5 osób, w tym 2 jakieś młode kobitki. Z tyłu rozpoznałem tylko Durczoka bo siedział przy oknie i patrzył na mnie tępym wzrokiem (też widać że musiał być dobrze "zrobiony") :polew:
PABLO Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Eee siemian z rana mieliśmy pisać z życzeniami to ześ zj***ł teraz atmosfere :decayed: Cuber oraz Themon WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN, ABYŚCIE DĄŻYLI DO CELU W SWOIM ŻYCIU I JEŹDZILI UPRAGNIONYMI FURAMI :>
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Themon też.... Kurcze czy oni zawsze wszystko muszą razem robić... :polew: Themon Tobie też oczywicie wszyyyystkiego najlepszego... Masz dzisiaj też imieniny?? A właśnie wcale się nie obraże jeśli ktoś mi złozy zyczenia imieninowe
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Themon też.... Kurcze czy oni zawsze wszystko muszą razem robić... :polew: Themon Tobie też oczywicie wszyyyystkiego najlepszego... Masz dzisiaj też imieniny?? A właśnie wcale się nie obraże jeśli ktoś mi złozy zyczenia imieninowe A jak masz na imię bo zapomniałem Żartuję [br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 01:59_________________________________________________Przeczytajcie komentarze na dole :polew: http://moto.wp.pl/opinie.html?wid=12178285&kat=121&title=Podwojnie-nowy-Passat&oid=16340091
MrMol Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Cuber oraz Themon wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. spełnienia marzeń i dużo, dużo zdrowia
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 CUBER oraz THEMON Zdrowia oraz spelnienia upragnionych marzen i Siemian rowniez dla Ciebie zyczenia imieninowe, jako ze masz manie zeby wszystko bylo najwieksze (m.in. hamulce) to rowniez wszyskiego najwiekszego ykhm znaczy najlepszego
Gość PrZeMiAn Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 THEMON, CUBER - wszystkiego dobrego Ehhhh to juz 1/3 życia za Wami
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 THEMON, CUBER - wszystkiego dobrego Ehhhh to juz 1/3 życia za Wami dlaczegozyczysz Im tak malo???
Gość PrZeMiAn Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 THEMON, CUBER - wszystkiego dobrego Ehhhh to juz 1/3 życia za Wami dlaczegozyczysz Im tak malo??? Mało ?? Dałem górne granice A tak na poważnie to niech B15 kupują co by córka miała poczciwego TYPA Teściów przeżyje
KERCZI Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 THEMON, CUBER - wszystkiego dobrego Ehhhh to juz 1/3 życia za Wami dlaczegozyczysz Im tak malo??? Mało ?? Dałem górne granice A tak na poważnie to niech B15 kupują co by córka miała poczciwego TYPA Teściów przeżyje Teściów to chyba przepijesz
Rekomendowane odpowiedzi