imelvis Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 http://www.sadistic.pl/portal,4.htm To jest dopiero prawdziwy hardkor :shocked:
Gość TrueOgre Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 ja pierdziele :wallbash: ale Wisła pokazała klase ...
KERCZI Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pozdro ze Skoczowa Pancie z krainy Siemianow i innych gadow
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pozdro ze Skoczowa Pancie z krainy Siemianow i innych gadow tam jest fajnie tylko szkoda że na wyjazd w tamte strony trzeba mieć szczepienia na zółtą febrę i malarię
KERCZI Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pozdro ze Skoczowa Pancie z krainy Siemianow i innych gadow tam jest fajnie tylko szkoda że na wyjazd w tamte strony trzeba mieć szczepienia na zółtą febrę i malarię a na granicy wszczepiaja Esperal :polew: ale i z tym sobie poradzilismy
Cuber Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 również pozdrowionka z Skoczowa ps. Piotruś tutaj szczepią przeciw wściekliznie
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 również pozdrowionka z Skoczowa ps.tutaj szczepią przeciw wściekliznie Bawcie się dobrze tylko nie zaczynajcie z miejscowymi , górole nisko pienni są pojebani [br]Dopisany: 01 Maj 2010, 00:19_________________________________________________ja już mam to szczepienie , było w cenie karnetu
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to poćwiczcie kondycję a za tydzień powtórka w Krk
Cuber Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no to poćwiczcie kondycję a za tydzień powtórka w Krk Spokojnie Ja nie musze Jestem jak najbardziej za przyszłym tygodniem
Gość TrueOgre Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pablo przedstawi nam laski z tawy
Gość Trzeniu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pablo przedstawi nam laski z tawy odpierd.... się od Pabla , dzisiaj mi załatwił 600PLN rabatu :gwizdanie: dzięki Paweł :polew:
boseron Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pablo przedstawi nam laski z tawy odpierd.... się od Pabla , dzisiaj mi załatwił 600PLN rabatu :gwizdanie: dzięki Paweł :polew: jakie dzięki masz kupić nową bransolete dla Pawła
KERCZI Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wihajster nie tylko szczepi, On wlasnie ulecza, jakies mantry pewnie odprawia
PABLO Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Nie śpimy spiochy, ja właśnie wróciłem z miasta bo trzeba było odreagować cały tydzień zapier Pablo przedstawi nam laski z tawy odpierd.... się od Pabla , dzisiaj mi załatwił 600PLN rabatu :gwizdanie: dzięki Paweł :polew: Trzeniu nie ma za co, Piotrze mam nadzieję że będziesz z niego zadowolony i spełni Twoje oczekiwania :polew: :decayed:
Gość TrueOgre Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Nie śpimy spiochy, ja właśnie wróciłem z miasta bo trzeba było odreagować cały tydzień zapier Pablo przedstawi nam laski z tawy odpierd.... się od Pabla , dzisiaj mi załatwił 600PLN rabatu :gwizdanie: dzięki Paweł :polew: Trzeniu nie ma za co, Piotrze mam nadzieję że będziesz z niego zadowolony i spełni Twoje oczekiwania :polew: :decayed: 600zł rabatu, pełne zadowolenie = wibrator z kryształkami swarowskiego :polew:[br]Dopisany: 01 Maj 2010, 09:57_________________________________________________Siema Marek
Wihajster Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 witam Krakusów Nieobecni na dzisiejszej imprezce moga mieć objawy czkawki bo będa obgadywani
Rekomendowane odpowiedzi