KERCZI Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Gratulacje NEX, jak kiedys cora przyjdzie do Ciebie i powie ze jakis chlop podjechal po Nia S-LINE to pamietaj MŁODY CUBER :polew:
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Panowie urodziła mi się Córeczka, jestem przeszczęśliwy Gratulacje :kox: przyłączam się Robert 8 a tak wogóle
Buba Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Siema, Panowie czy ktos moglby podjechac i sprawdzic ta klape czy wszystko z nia ok? http://moto.allegro.pl/item1017236078_audi_a4_b5_avant_klapa_tyl_srebrna_idealna.html jak cos to PW pozdro krakowiaki
david_n Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Wybiera się ktoś do Nas jutro z ramkami ? We wtorek moze jarko przywiezie :hi:
nowekbdg Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Siema cie panowie kuj-pom się kłania jesteście wstanie obejrzeć mi ta a4 http://moto.gratka.pl/tresc/galeria/10865037_A.html?? czy jest warta ceny i co jest do wymiany
Cuber Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 Siemka Kerczi coś nie widać tego foto co wkleiłes :gwizdanie:
jarko Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Wybiera się ktoś do Nas jutro z ramkami ? Ja mam ostatnio spory zajob w pracy i raczej nie szybko się do Was wybiorę... AdamFox chciał jakieś ramki, może się zgadacie to Wam grupową pakę wyślę. EDIT 1 jarko a Ty nie w pracy? dziś żniwo przecież Praca nie zając EDIT 2 NEX - GRATULACJE
FANTOMAS Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Panowie urodziła mi się Córeczka, jestem przeszczęśliwy G R A T U L E J SZ Y N :oklaski: Siędobrze wyśpij chłopie jak jeszcze masz możliwość bo przez najbliższe dwa lata będzie Ci tego brakowało
jarko Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Jarko dzieki... śmianie było grube Hehe no wesoło było Gumka do odbioru na spocie jednak nie potrzebowałem bo przez najbliższe dwa lata będzie Ci tego brakowało Co Ty za bzdury opowiadasz... Właśnie im starsze dziecko tym gorzej - trza się kontrolować
boseron Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 nex szczere gratulacje , Dziecko to największe szczęscie na świecie, jeden uśmiech wynagradza wszystkie nieprzespane noce
PABLO Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Ja nie gaszę bo widzę że chłopaki się zjechali Dobrej nocy
Wąski Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Siema, Panowie czy ktos moglby podjechac i sprawdzic ta klape czy wszystko z nia ok? http://moto.allegro.pl/item1017236078_audi_a4_b5_avant_klapa_tyl_srebrna_idealna.html jak cos to PW pozdro krakowiaki NAJGORSZY KRAKOWSKI HANDLARZ !!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 10 Maj 2010, 08:29_________________________________________________ Panowie urodziła mi się Córeczka, jestem przeszczęśliwy i po to się żyje :oklaski:
Rekomendowane odpowiedzi