rex Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Tak Tukan-Murzyn cos juz wie na ten temat Eeeeee....Dorotka dobra kobita jest Jak mi pomagałaś w składaniu łóżeczka Dzię - ku - ję
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No -ja tez z poludnia w koncu Tak Tukan-Murzyn cos juz wie na ten temat _______________________________ Dorota
Tukan Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No -ja tez z poludnia w koncu Tak Tukan-Murzyn cos juz wie na ten temat _______________________________ Dorota Ja tylko wierze wtedy gdy sie sam przekonam :>
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No -ja tez z poludnia w koncu Tak Tukan-Murzyn cos juz wie na ten temat _______________________________ Dorota Ja tylko wierze wtedy gdy sie sam przekonam :> wtedy moze juz byc za pozno
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Rex-iu, dopiero zaczal mi schodzic za...duzy siniak na udzie po tym wspolnym skladaniu nie ma za co, polecam sie na przyszlosc Tukan-uwazaj czego sobie zyczysz _____________________________ Dorota
Tukan Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No -ja tez z poludnia w koncu Tak Tukan-Murzyn cos juz wie na ten temat _______________________________ Dorota Ja tylko wierze wtedy gdy sie sam przekonam :> wtedy moze juz byc za pozno Moze nie bedzie tak zle [br]Dopisany: Marzec 04, 2008, 10:23:43 _________________________________________________ Tukan-uwazaj czego sobie zyczysz :tongue4 A ja sobie czegos zazyczylem?? Jak to od Ciebie to podwujnie poprosze
Gość cloo Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 No dobra chlopcy-fajnie jest i milusio, ale zmeczenie daje o sobie znac, takze wszystkim i kazdemu z osobna-milych, kolorowych, spokojnych snow, i ...do jutra ________________________________ Dorota[br]Dopisany: 04 Marzec 2008, 22:25 _________________________________________________Tukan-nie podpuszczaj mnie ________________ Dorota
Tukan Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Ja tez zmykam jutro ciezki dzien a na koniec dnia Egzamin Gooooood Night
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Tukan :polew: widze ze przyjezdzasz do Wisly z biala opaska z czeronym koleczkiem na czole :polew:
Tukan Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Tukan :polew: widze ze przyjezdzasz do Wisly z biala opaska z czeronym koleczkiem na czole :polew: Raczej nie,a z jakie wzgledu mial bym tak przyjechac??
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 - no i co powiedziała? - no że się zgadza :polew: :decayed:
Tukan Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Tukan-nie podpuszczaj mnie Nie mam zamiaru [br]Dopisany: Marzec 04, 2008, 10:34:38 _________________________________________________A moze jednak sprobuje
Gość trueogre Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 - no i co powiedziała? - no że się zgadza :polew: :decayed: :polew: :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 - no i co powiedziała? - no że się zgadza :polew: :decayed: :polew: :polew: będzie się od kogo uczyć :naughty:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 - no i co powiedziała? - no że się zgadza :polew: :decayed: :polew: :polew: znowu cos narozrabialiscie :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 - no i co powiedziała? - no że się zgadza :polew: :decayed: :polew: :polew: znowu cos narozrabialiscie :polew: dowiesz się w Wiśle
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 wiem, ze sie dowiem wiem wiecej... troche "porealizujemy" planów
Gość trueogre Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 wiem, ze sie dowiem wiem wiecej... troche "porealizujemy" planów :oklaski:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 wiem, ze sie dowiem wiem wiecej... troche "porealizujemy" planów :oklaski: i znowu aplauz i zaakceptowanie to lubie :> :> :>
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 wiem, ze sie dowiem wiem wiecej... troche "porealizujemy" planów :oklaski: i znowu aplauz i zaakceptowanie to lubie :> :> :> :oklaski: mosz jak chcesz :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi