Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pablo , znowu z nią jesteś? :shocked: :shocked: A o której ty Agnieszce mówisz no ta czarna co ją Nex lubi
FANTOMAS Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Ja nie mam problemow każdy je ma stolec był ? zainteresowania masz 1 klasa Słyszałem że to pierwsze pytanie u psychologa
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pablo , znowu z nią jesteś? :shocked: :shocked: A o której ty Agnieszce mówisz no ta czarna co ją Nex lubi Lubić może
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pablo , znowu z nią jesteś? :shocked: :shocked: A o której ty Agnieszce mówisz no ta czarna co ją Nex lubi Lubić może ale jak to ta to...... masz problem :polew: :polew:
sokolnh Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 znajdzie inną Pablo jest trochę tych chętnych, nie ?
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pablo , znowu z nią jesteś? :shocked: :shocked: A o której ty Agnieszce mówisz no ta czarna co ją Nex lubi Lubić może ale jak to ta to...... masz problem :polew: :polew: Nie mam problemu bo jest u mnie łajdaku
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pablo , znowu z nią jesteś? :shocked: :shocked: A o której ty Agnieszce mówisz no ta czarna co ją Nex lubi Lubić może ale jak to ta to...... masz problem :polew: :polew: Nie mam problemu bo jest u mnie łajdaku no dobra , przyjdzie Nex to ci wytłumaczy co i jak :kox:
jarko Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Nie mam problemu bo jest u mnie łajdaku O której jedziecie auto umyć Bo w sumie zaraz się zbieram.
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Pablo , znowu z nią jesteś? :shocked: :shocked: A o której ty Agnieszce mówisz no ta czarna co ją Nex lubi Lubić może ale jak to ta to...... masz problem :polew: :polew: Nie mam problemu bo jest u mnie łajdaku no dobra , przyjdzie Nex to ci wytłumaczy co i jak :kox: Nie musi tłumaczyć, zajmij się sobą lepiej
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Nie mam problemu bo jest u mnie łajdaku O której jedziecie auto umyć Bo w sumie zaraz się zbieram. dużo biorą?
ykk Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Najlepiej zrobic glosowanie imienne, zeby nie byl,o ze np ludzie z Gdanska decyduja o tym gdzie Krakow ma sie spotykac
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Najlepiej zrobic glosowanie imienne, zeby nie byl,o ze np ludzie z Gdanska decyduja o tym gdzie Krakow ma sie spotykac najlepiej , to Ty się nie udzielaj nie proszony o zdanie
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Nie mam problemu bo jest u mnie łajdaku O której jedziecie auto umyć Bo w sumie zaraz się zbieram. Dzisiaj już myłem auto a pewnie za jakieś 2-3h pojedziemy
jarko Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Nie mam problemu bo jest u mnie łajdaku O której jedziecie auto umyć Bo w sumie zaraz się zbieram. dużo biorą? Na PW poszło info
Gość TrueOgre Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Najlepiej zrobic glosowanie imienne, zeby nie byl,o ze np ludzie z Gdanska decyduja o tym gdzie Krakow ma sie spotykac najlepiej , to Ty się nie udzielaj nie proszony o zdanie dokładnie :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Nie mam problemu bo jest u mnie łajdaku O której jedziecie auto umyć Bo w sumie zaraz się zbieram. dużo biorą? Na PW poszło info , cena nawet ok , co jest w pakiecie?
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Nie mam problemu bo jest u mnie łajdaku O której jedziecie auto umyć Bo w sumie zaraz się zbieram. dużo biorą? :polew: Trzeniu ty powinieneś w kabarecie pracować :kox: Idę stąd już, później zgaszę
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Trzeniu chyba Ci zaraz pomacham :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ja nie wiem w co się bawisz z Fablem ale ja w to nie wchodzę zresztą nie odpowiedziałeś czy był stolec ? zresztą Fablo też może się wypowiedzieć :decayed:
sokolnh Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 co do myjni bezdotykowej, to polecam w Pobiedniku na stacji obok lotniska nie ma takich kolejek, wrzucasz 5 zł i myjesz bez kitu z 10 min mycie -> spłukanie -> suszenie -> nabłyszczenie -> woda destylowane spokojnie się wszystko zrobi i jeszcze czasu zostanie wodę mają zajebistą, żadnych zacieków nie ma
Rekomendowane odpowiedzi