Gość TrueOgre Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 co do myjni bezdotykowej, to polecam w Pobiedniku na stacji obok lotniska nie ma takich kolejek, wrzucasz 5 zł i myjesz bez kitu z 10 min mycie -> spłukanie -> suszenie -> nabłyszczenie -> woda destylowane spokojnie się wszystko zrobi i jeszcze czasu zostanie wodę mają zajebistą, żadnych zacieków nie ma dalej się ku.. nie dało
Cuber Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 Panowie a moze Czwartki na Bora Wlasnie wróciłem kupe luda , pośmiac sie jest z czego ps. Davd, Zieluch, Kerczi, Przemian dzieki za spocika
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 co do myjni bezdotykowej, to polecam w Pobiedniku na stacji obok lotniska nie ma takich kolejek, wrzucasz 5 zł i myjesz bez kitu z 10 min mycie -> spłukanie -> suszenie -> nabłyszczenie -> woda destylowane spokojnie się wszystko zrobi i jeszcze czasu zostanie wodę mają zajebistą, żadnych zacieków nie ma dalej się ku.. nie dało nie ważne że paliwo 20pln chociaż z krokusa wyszłoby 10pln [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 23:32_________________________________________________ Trzeniu Ty to masz fascynacje ale to nie ja o to pytałem , ja tylko napisałem Ci że nie odpowiedziałeś koledze mnie to tam gówno interesuje :decayed:
sokolnh Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 co do myjni bezdotykowej, to polecam w Pobiedniku na stacji obok lotniska nie ma takich kolejek, wrzucasz 5 zł i myjesz bez kitu z 10 min mycie -> spłukanie -> suszenie -> nabłyszczenie -> woda destylowane spokojnie się wszystko zrobi i jeszcze czasu zostanie wodę mają zajebistą, żadnych zacieków nie ma dalej się ku.. nie dało w Proszowicach masz
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 co do myjni bezdotykowej, to polecam w Pobiedniku na stacji obok lotniska nie ma takich kolejek, wrzucasz 5 zł i myjesz bez kitu z 10 min mycie -> spłukanie -> suszenie -> nabłyszczenie -> woda destylowane spokojnie się wszystko zrobi i jeszcze czasu zostanie wodę mają zajebistą, żadnych zacieków nie ma dalej się ku.. nie dało w Proszowicach masz eeeee to lepiej , 10 minut autobusem i już na miejscu
jarko Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Panowie a moze Czwartki na Bora Lipton, ciekawe kiedy znowu wpadną miśki i rozgonią ludzi... Wlasnie wróciłem kupe luda , pośmiac sie jest z czego Rozjechało się już towarzycho, dopcham się na myjkę :?:
sokolnh Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 nie ważne że paliwo 20pln chociaż z krokusa wyszłoby 10pln ja mam po drodzę na w.s.i [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 23:34_________________________________________________ co do myjni bezdotykowej, to polecam w Pobiedniku na stacji obok lotniska nie ma takich kolejek, wrzucasz 5 zł i myjesz bez kitu z 10 min mycie -> spłukanie -> suszenie -> nabłyszczenie -> woda destylowane spokojnie się wszystko zrobi i jeszcze czasu zostanie wodę mają zajebistą, żadnych zacieków nie ma dalej się ku.. nie dało w Proszowicach masz eeeee to lepiej , 10 minut autobusem i już na miejscu wodę z myjki do wiaderka i z powrotem
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Panowie a moze Czwartki na Bora Wlasnie wróciłem kupe luda , pośmiac sie jest z czego ps. Davd, Zieluch, Kerczi, Przemian dzieki za spocika Cuber mogłeś napisać esa, podjechał bym :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Panowie a moze Czwartki na Bora Wlasnie wróciłem kupe luda , pośmiac sie jest z czego ps. Davd, Zieluch, Kerczi, Przemian dzieki za spocika Cuber mogłeś napisać esa, podjechał bym :gwizdanie: odebrałeś telefon z policji?
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Panowie a moze Czwartki na Bora Lipton, ciekawe kiedy znowu wpadną miśki i rozgonią ludzi... Wlasnie wróciłem kupe luda , pośmiac sie jest z czego Rozjechało się już towarzycho, dopcham się na myjkę :?: Czekaj wezmę lornetkę i zobaczę jaka jest kolejka
Cuber Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 Jarko, Misaki sa ale nie interweniują Dalej Wsio zapchane wiec nie masz po co jechac, pozatym odżałuj 20 dychy i jedż na porządną myjnie :gwizdanie: Cuber mogłeś napisać esa, podjechał bym :gwizdanie: a po co ? to był szybki spontan
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Panowie a moze Czwartki na Bora Wlasnie wróciłem kupe luda , pośmiac sie jest z czego ps. Davd, Zieluch, Kerczi, Przemian dzieki za spocika Cuber mogłeś napisać esa, podjechał bym :gwizdanie: odebrałeś telefon z policji? A po c**j mi on potrzebny :gwizdanie: A tak na marginesie wszystkim wtajemniczonym, PABLO został uniewinniony :tongue4: [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 23:39_________________________________________________ Jarko, Misaki sa ale nie interweniują Dalej Wsio zapchane wiec nie masz po co jechac, pozatym odżałuj 20 dychy i jedż na porządną myjnie :gwizdanie: Cuber mogłeś napisać esa, podjechał bym :gwizdanie: a po co ? to był szybki spontan To bym szybko przyjechał
FANTOMAS Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 ja mam po drodzę na w.s.i [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 23:34_________________________________________________ co do myjni bezdotykowej, to polecam w Pobiedniku na stacji obok lotniska nie ma takich kolejek, wrzucasz 5 zł i myjesz bez kitu z 10 min mycie -> spłukanie -> suszenie -> nabłyszczenie -> woda destylowane spokojnie się wszystko zrobi i jeszcze czasu zostanie wodę mają zajebistą, żadnych zacieków nie ma Fak drzemy koty a widzę że chyba jesteśmy ziomale bo ja też mam do tej myjki w pobiedniku rzut beretem i potwierdzam myjka jest OK i zero luda dawniej też myłem na bora ale tam się stoi jak za mięsem w PRL-u i raczej nie funkuje jak trzeba a zwłaszcza woda nie jest zagrzana tak jak na tej co pisze sokolnh zresztą miałem kumpla co robił na bora BP i mi mówił że na początku wszystko było poustawiane jak trzeba ale potem zaczęło się sr** i dozowało tą chemię jak chciało
PABLO Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Fajna sztuka na dobrym wypasie Była w zakupie kontrolowanym w tvn turbo ale dużo sobie cenią za nią. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11511314
KERCZI Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 kuzwa mac, jeden dzien mnie nie bylo i 10 stron spamu. Nie mogliscie mi tego wszystkiego wyslac przez PW???? Ja tez jestem za znalezieniem miejsca gdzies w plenerze. Moze Kryspinow :tongue4:
jarko Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Dalej Wsio zapchane wiec nie masz po co jechac, pozatym odżałuj 20 dychy i jedż na porządną myjnie :gwizdanie: Proszę Cię... Codziennie jestem na myjni Moze Kryspinow :tongue4: ale urwał
david_n Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 Dzieki za spocika pany.. :gwizdanie: ale tego coście tutaj napisali to do soboty nie ogarne :blink: j**ani :D
KERCZI Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 albo zalew w zeslawicach ;p tam sa jakies motyle czy cos podobnego ;p[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 00:41_________________________________________________Porshawka daje rade....
Rekomendowane odpowiedzi