Tukan Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Praca-studia-studia-praca nieuk-robol-nieuk-robol :decayed: ja jestem robol-robol-robol-robol ile ja bym dał żeby wrócić do szkoły Jeszcze nie jest za puzno A nieuk nie jestem,Student teraz sie mówi Trzenio
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Praca-studia-studia-praca nieuk-robol-nieuk-robol :decayed: ja jestem robol-robol-robol-robol ile ja bym dał żeby wrócić do szkoły Jeszcze nie jest za puzno A nieuk nie jestem,Student teraz sie mówi Trzenio jesteś nieuk bo masz non stop opisy na gg że egzamin nie zaliczony
Tukan Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Praca-studia-studia-praca nieuk-robol-nieuk-robol :decayed: ja jestem robol-robol-robol-robol ile ja bym dał żeby wrócić do szkoły Jeszcze nie jest za puzno A nieuk nie jestem,Student teraz sie mówi Trzenio jesteś nieuk bo masz non stop opisy na gg że egzamin nie zaliczony Non stop, Bo czytasz jedno i to samo po kilka razy to sie nie dziw :polew:
Gość trueogre Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 ale mam zapierdziel przed wyjazdem nawet nic nie mow dzis musialem sie przekwalifikowac i sprzedawac male Turczynki, to już pod paragraf podchodzi :polew:ale spoko, Polska nie ma umowy ekstradycyjnej z Czadem więc no problem, tylko jak na spoty dojedziesz
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 ale mam zapierdziel przed wyjazdem nawet nic nie mow dzis musialem sie przekwalifikowac i sprzedawac male Turczynki, to już pod paragraf podchodzi :polew:ale spoko, Polska nie ma umowy ekstradycyjnej z Czadem więc no problem, tylko jak na spoty dojedziesz obywateli czadu dotyczy czaderskie prawo, wiec LUZIK
Gość trueogre Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 W takim wypadku pełen luz a co trzeba żeby obywatelstwo dostać ? :polew:
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 pewnie musisz byc czaderski lub miec cos czadowego
Gość rob Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 W takim wypadku pełen luz a co trzeba żeby obywatelstwo dostać ? :polew: trzeba mieć dużo plusów
sokolnh Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 MAM WKONCU TE HIDY TAKŻE WSZYSCY CHĘTNI NA OBIOR PISAĆ ALBO DZWONIĆ GDZIE I KIEDY CHCA ODEBRAC tel. 512-093-554 P.S. sorki że tak długo
Gość trueogre Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 True wpadasz po rękawiczki? jestem już po c2h5oh więc nie bardzo w piątek odbiorę pewnie musisz byc czaderski lub miec cos czadowego no to mam obywatelstwo w kieszeni :naughty:
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 True wpadasz po rękawiczki? jestem już po c2h5oh więc nie bardzo w piątek odbiorę pewnie musisz byc czaderski lub miec cos czadowego no to mam obywatelstwo w kieszeni :naughty: sprawdzimy to niebawem
Gość trueogre Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 True wpadasz po rękawiczki? jestem już po c2h5oh więc nie bardzo w piątek odbiorę pewnie musisz byc czaderski lub miec cos czadowego no to mam obywatelstwo w kieszeni :naughty: sprawdzimy to niebawem sprawdźcie, tylko pytanie czy jesteście na to gotowi :naughty:
jarko Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Ach tam zaraz Małżeństwo-dobra rzecz :> ________________________________ Dorota zalezy jak dla kogo właśnie, ja słyszałem że po zakolczykowaniu wszystko się je.bie i już nie jest tak kolorowo... plotki jakieś dziwne... :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 sprawdźcie, tylko pytanie czy jesteście na to gotowi :naughty: :evil: TO MÓJ KUMPEL :evil: :decayed:
Gość trueogre Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 sprawdźcie, tylko pytanie czy jesteście na to gotowi :naughty: :evil: TO MÓJ KUMPEL :evil: :decayed: rewelacja po prostu :polew: Zuza też się usmiała, :beer1: dla mojego druha
Gość trueogre Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Druhów to ty zobaczysz w Wiśle :naughty: _________________________________________________ http://www.team404.com/bph/
Rekomendowane odpowiedzi