FANTOMAS Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 :hi: Pany obleci ?? Lampy dotarły więcej fotek http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_lampy_dayline_jakie_wybrac-t113387.0.html;new;topicseen upss... Kerczi ja kto zobaczy to mu chyba trochę minka ścierpnie bo ma tu chyba to co chce rezać a tu już bez kombinacji temat ogarnięty w/g. mnie lampki spoko Kolega ma takiego jak mój TFSI tyle że nówkę kupił teraz niedawno zobaczcie jak mu śrubkę wkręcili (248KM) nieźle nie i to bez problemów mówi że jazda jest bajka
Wąski Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 :hi: Pany obleci ?? Lampy dotarły więcej fotek http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_lampy_dayline_jakie_wybrac-t113387.0.html;new;topicseen upss... Kerczi ja kto zobaczy to mu chyba trochę minka ścierpnie bo ma tu chyba to co chce rezać a tu już bez kombinacji temat ogarnięty w/g. mnie lampki spoko Kolega ma takiego jak mój TFSI tyle że nówkę kupił teraz niedawno zobaczcie jak mu śrubkę wkręcili (248KM) nieźle nie i to bez problemów mówi że jazda jest bajka ale nie ma się to co do oryginałów
siemian Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 wukresik ładny. Ale ja już nie wierze hamowni v-techu...
Wąski Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 wukresik ładny. Ale ja już nie wierze hamowni v-techu... i turbiny łagodnie traktują
FANTOMAS Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 wukresik ładny. Ale ja już nie wierze hamowni v-techu... ja też już np. przestałem wierzyć w św. mikołaja no może nie wnikam ale tych 172PS na początku sobie z palca nie wyssali a to seria taka jest Marek bez nerw już ci sprawdzam te kabelki
siemian Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 mnie kiedyś szczena opadła jak zobaczyłem wykres 2.0 tfsi dłubniętego przez chłopaków z CS... [br]Dopisany: 28 Maj 2010, 23:25_________________________________________________albo ten...
FANTOMAS Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Masz Marek tą pinologię tego przejścia ze zwykłych świateł na xenon może komuś się też przyda Piny 5 i 7 we wtyczce lampy zwykłej i xenon to masa (kabel brąz) Piny 5 i 7 we wtyczce lampy zwykłej i xenon to masa (kabel brąz) Rozpisu sterowania LWR (samopoziom.) nie podaję bo to cię pewnie nie interesuje jak ktoś będzie zainteresowany to tez mogę mu rozkminić. Coś tu chyba była jakaś akcja bo widziałem więcej postów po tych wklejkach z hamowni czyżby była jakś pyskówka
KERCZI Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 widzialem ale jedynie jak mam byc szczery to fajnie wygladaja w nocy jak swieca sie same ledy i nie widac lampy, w dzien mi sie nie podobaja nienajgorsze za to sa przednie ale i tak Bixen to Bixen sorry MrMol za opinie, ale szczera p.s. to Tobie ma sie podobac, graty modu
PABLO Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 p.s. to Tobie ma sie podobac, graty modu Dokładnie, ja jestem takiego samego zdania Swoją opinię wyraziłem w temacie kolegi No to gasimy dzieciaki
siemian Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 też te lampy mi tak średnio podchodzą... Tomcio wielkie dzięki. Jakbyś mógł mi jeszcze sprwdzić gdzie podpiąć kabelek od sprysków. Thx.
PABLO Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Chłopaki looknijcie na to ogłoszenie, dzisiaj kolega pojechał ją oglądać i jak będzie nim poważnie zainteresowany to pojedzie do ASO go sprawdzić. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13400932
siemian Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 opis troche wk***iający... Jak ktoś pisze jakie ma wyposażenie auta to by przynajmniej sprawdził: - dużą nawigację (NAVI-PLUS)..... ma RNS-E a to nie to samo. - pakiet chrom,........... coś takiego nie istnieje.... Samochód znajduje się na pięknych i bardzo dużych 17 calowych felgach, które robią ogromne wrażenie. Na felgach znajdują się niskoprofilowe i bardzo szerokie opony. nie no przeogromne są... co do tego czy piękne nie będe się wypowiadał bo moim zdaniem wyglądają ochydnie...i nie robią na mnie wrażenia. Bardzo szerokie opony... rozumiem że stoi na 325 :decayed: I najważenijsze czemu na 7 zdjęciu obrotomierz wskazuje 3100obr/min... :mysli: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi