PABLO Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Bedzie 3:2 dla Niemcow.. Niestety to prawda
KERCZI Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Idzcie w ch** jak macie kibicowac Szwabom, jedyne co im sie udalo to samochody wiec i tym razem sie nie uda :dance:
david_n Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Idzcie w ch** jak macie kibicowac Szwabom, jedyne co im sie udalo to samochody wiec i tym razem sie nie uda :dance: mhm :gwizdanie:
boseron Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Ja też jestem za Niemcami ja niestety tez z dwojga złego
KERCZI Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 aaa to sie nie znacie... Hiszpania siedzi jak na czeresni ;p
sokolnh Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 jak wszyscy zmieniają auta, to ja też bym chciał zmienić więc jakby ktoś był chętny to zapraszam, przejęcie leasingu na mega dobrych warunkach
boseron Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Bedzie 3:2 dla Niemcow.. chyba w hokeja 1:0 sa zbyt wyrównane drużyny[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 21:27_________________________________________________sokół dziś byłes taki profesjonalny
KERCZI Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIVA ESPANA SZWABY DO DOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KERCZI Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 ni c**ja bo ma hiszpanski temperament ))) :kox:
KERCZI Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 No to Deutchland nach hause gehen )))))))))))))) HISZPANIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :buhaha: :radocha: :radocha: :radocha: :radocha: :radocha: :radocha: :radocha: CIULE DO DOMU
Tukan Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Espaniol :notworthy: :notworthy: Nic nie cieszy tak jak to ze niemcy odpadli
Rekomendowane odpowiedzi