Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zieluch kiedy wracasz do kraka?

2 tygodnie w weekend będę a później koniec września na stałe

:hi:

Opublikowano

Siemian dotarł na zlot w Jarosławcu ................ i przecharował cały bok ( barierki ) :>

Opublikowano

Siemian dotarł na zlot w Jarosławcu ................ i przecharował cały bok ( barierki ) :>

:polew: :polew: :polew: :polew: to i tak lekko jak na niego i taką długą trasę :kox:
Opublikowano
Opublikowano

:przebiegly:

won z mojego kompa :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 17:46_________________________________________________

bardzo kurfa śmieszne... :confused4: :confused4:

jaroslawiec.jpg

Teeee Panie moderator a Pan nie powinien czasem tutaj być... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

zna ktoś jakieś S4 B6 do sprzedania?

Opublikowano

ciezko bedzie

Opublikowano

Teeee Panie moderator a Pan nie powinien czasem tutaj być... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Jak Ja bywałem na zlotach to Ty nie wiedziałes co to Audi :decayed:

Opublikowano

Jak Ja bywałem na zlotach to Ty nie wiedziałes co to Audi :decayed:

true... true... :decayed: :decayed:

Opublikowano

Chociaz jeden moge opuścić :wink4:

A jak ogólnie jest ? Zimno :tongue4:

Opublikowano

eeee. oo 7 rano najebany pluskałem się w morzu a potem spaliśmy na plaży. Potem filmik wrzuce :decayed: :decayed: :decayed: 15 stopni i słoneczko przez chmury. nie ma tragedii

Opublikowano

nie chce krakac ale chyba tylko dach miales nie malowany w takim ukladzie....oj Siemianiasty strzez sie i dziekuj Bogu ze przy Twojej jezdzie nic powaznego Ci sie nie stalo. Jak czasami sobie przypomne to zastanawiam czy naprawiac czujnik stopu, czy go czasem nie zostawic zeby palily sie caly czas jakbys czasem za mna sie znalazl... :gwizdanie:

Opublikowano

Kerczi Twoje światełka i tak tak są ustawione jakby cały czas się stopy paliły... :decayed: :decayed: :decayed:

Z tego co kiedyś sprawdzałem to dach miałem lakierowany. Jedyny element nie malowany to były lewe tylne drzwi. Teraz będzie przynajmniej komplecik :decayed: :decayed: