Gość fudi Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Nigdzie blisko nie mam obi i castoramy a nie chciałbym jechać na daremno bo nie mam żadnej pewności ze tam to będzie, byłem już u nas w BricoMarche i na Bliskiej i Shellu i nawet w Tesco ale tam były różne specyfiki ale brak kleju w sprayu..
siemian Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 napewno Mu odjedzie bo przeciez David_N ma zawyzone Niutki prawda Siemian???? :wallbash: W 400Nm w BLB na seryjnym turbo jestem w stanie uwierzyć (przy programie "na droge") ale 430 to są poprostu bajki Kerczi... Czyli teoretycznie V-tech zrobił Ci mocniejsze auto niż wszystkie BRD na forum po wirusach... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 pewnie, że bajki z tymi niutonami ewentualnie w bardzo małym zakresie
Cuber Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 No jasne że bajki a Vtech to najgorsza firma w Europie i ich hamownie są do d*py !
KERCZI Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Siemian nie bede komentowal ani w ogole sie oddzywal na ten temat. Zapytaliscie to odpowiedzialem. Jesli nawet zawyza co mnie mniej interesuje to tak samo zawyza przy pierwszym pomiarze (serii) jak i przy drugim a matematyka jest ta sama, przyrost 70nm, jak sie bedziesz lepiej czul to jak seria ma 320 to ja w takim wypadku mam 390. Mnie generalnie pasuje. Natomiast z innej beczki ciekawe na jakiej podstawie mozesz sadzic ze to akurat COMPOTY maja dobry wynik a nie np. zanizony. Jak dla mnie fakt ze znowu wyslal V-TECH kolejne hamownie do USA i ze jest organizatorem mistrzostw szwecji w 1/4 i ostatnio hiszpani o czyms swiadczy. Na koniec dodam z innej beczki ze dzisiaj objechalem Ojca a6 224KM/450nm fakt ze 200-250kg ciezsza i w Q. p.s. nie zalezy mi na cyferkach - a jedynie na odczuciu. na 2 auto nie ma przyczepnosci a na 3 jest takie pierdolniecie i 4 ze mnie to wystarcza, gorzej bo obawiam sie o dwumas i sprzeglo ale taka juz kolej rzeczy. jak dla mnie koniec tematu
Gość PrZeMiAn Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Siemian nie bede komentowal ani w ogole sie oddzywal na ten temat. Zapytaliscie to odpowiedzialem. Jesli nawet zawyza co mnie mniej interesuje to tak samo zawyza przy pierwszym pomiarze (serii) jak i przy drugim a matematyka jest ta sama, przyrost 70nm, jak sie bedziesz lepiej czul to jak seria ma 320 to ja w takim wypadku mam 390. Mnie generalnie pasuje. Natomiast z innej beczki ciekawe na jakiej podstawie mozesz sadzic ze to akurat COMPOTY maja dobry wynik a nie np. zanizony. Jak dla mnie fakt ze znowu wyslal V-TECH kolejne hamownie do USA i ze jest organizatorem mistrzostw szwecji w 1/4 i ostatnio hiszpani o czyms swiadczy. Na koniec dodam z innej beczki ze dzisiaj objechalem Ojca a6 224KM/450nm fakt ze 200-250kg ciezsza i w Q. p.s. nie zalezy mi na cyferkach - a jedynie na odczuciu. na 2 auto nie ma przyczepnosci a na 3 jest takie pierdolniecie i 4 ze mnie to wystarcza, gorzej bo obawiam sie o dwumas i sprzeglo ale taka juz kolej rzeczy. jak dla mnie koniec tematu Ja myślę że Dusia ma rację a January kłamie
Cuber Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 Kerczi powaznie objechałeś taty A6 ? a co do firm tuningowych to prosze nie piszmy juz kto co gdzie i za ile , kto lepszy kto gorszy bo to i tak nic nie zmieni
sokolnh Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 jak jesteście zadowoleni to git co do hamowni, inercja do pomiarów jak najbardziej obciążeniówka jest lepsza do strojenia a i tak najlepiej stroić na drodze
KERCZI Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 dokladnie, jestem mega zadowolony i zastanawiam sie dlaczego tak dlugo na to czekalem no tak jakos wyszlo
sokolnh Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 to widzę, że za niedługo będzie spot typu" performace" wieczorową porą
Cuber Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 o to który ma dłuższego murzyni :polew:
KERCZI Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 o to który ma dłuższego murzyni :polew: skad wieesz?? nie prawda [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2010, 20:52_________________________________________________ feeeeeee teraz to feee ale przyznaj ze porozmawialabys z takim murzynem :polew:
zlota1977 Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 teraz to feee ale przyznaj ze porozmawialabys z takim murzynem o czym??? który koniec dłuższy???? gardło nie boli, migdałków przeczyścić nie trzeba
Rekomendowane odpowiedzi