zlota1977 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 spot 20 godz jak najbardziej strzelanka w Łodzi i tak spadła na PO że to przez nich :gwizdanie: jedni do spania drudzy do pracy a wogóle to dzień dobry :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 a wogóle to dzień dobry :> Albo dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ponoć jutro śniezek w kraku ma popruszyć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejas002 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ano powiadają że tylko miejscowo będzie ciapać , nam to chyba nie groźne, wszyscy maja zimowe kapcie ? btw Cuber, ilekroć zaglądam na forum i szukam czegoś Twój podpis mnie urzeka kolekcja wzrosła a jak dziś zobaczyłem ze Jest B8 to stwierdzam że dobrze że jeszcze B9 nie zrobili bo już byś powiększył swój dorobek {czego oczywiście życzę } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejas002 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Kopiesz leżacego Tukan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Kopiesz leżacego Tukan To po co sie kladziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejas002 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Nie jestem sado maso ;P szukam kodów VAG bo dobić się całkiem wczoraj ABS zapalił się niczym choinka i dalej świeci byłem na kompie i wyszło "Zawór wylotowy ABS prawy tył (N135)" spec majster stwierdził że zawór elektromagnetyczny się zaciął/zatkał i teraz kicha bo leżę i kwiczę bez ABS i szukam rozwiązania dla mojej B5 spotkałeś się z czymś takim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 A tego zaworu sie wymienic nie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Witka Pancie, jest sznasa ze wystarczy go przeczyscic, ona lubia sie przyciac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejas002 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Zapodałem temata tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165387.0 , tylko jak wyczyścić, ja wywnioskowałem że jest on w pompie, zdejmowanie pompy? trauma ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Robimy wieczorem jakiś spocik pod Halą na kiełbaskach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Robimy???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejas002 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 No ja z Wami z pewnością będę .. na noc do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ja bym chętnie podjechał, jak o 22.00 to pewnie zdąże się ze wszystkim wyrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ja na 22 teżbym na chwile wpadł bym był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 ktoś jeszcze chętny na kiełbaske wieczorowa porą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Może i ja wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 jak mi się udo to się zjawię Pany nie wie ktoś gdzie u nas jest jakiś zawodowy sklep z bateriami muszę kupić takie paluszki AAAA (takie najmniejsze) i nigdzie po hiperach tego nie ma (tylko AAAA nie AAA bo te są wszędzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi