FANTOMAS Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Teraz Dawid to najlepeij jakby to spłynęło i sypnęło od nowa bo jak by miało zamarznąć to co teraz jest to się zrobi taka kaszana że eh.... na wierchu będzie skorupa a pod spodem śnieg a jak przejdzie po tym ratrakiem to będziesz śmigał po bryłach lodu
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Panowie do sprzedania B7 170KM (chip na 207KM) Q SEDAN czarny 2007rok S-LINE zew, NAVI i troche bajerow niecałe 100000km przebiegu gorna czesc motoru schaden na drugim cylindrze cos sie urwalo i rozpierdzielilo gore silnika na gwarancji jeszcze (longlife) 45000zł
Ustilago Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam serdecznie. Wreszcie zamierzam zjawić się w niedzielę na spociku. Przedtem nie miałem się czym chwalić, ale jak kupiłem nową furkę to postaram się przyjechać. Ponadto mam pytanie, czy wśród Was jest ktoś, kto potrafi zakodować "pilota do garażu" znajdującego się w osłonie przeciwsłonecznej kierowcy? Jeśli nie to czy ktoś z Was wie gdzie to zrobić? W ASO rozłożyli ręce. Poza tym jest do sprzedania Audi A4 B5 2.6 V6 Automat + gaz sekwencja, rok produkcji 1996. Nie posiadam aktualnych zdjęć pojazdu bo pogoda nie sprzyja, ale stare posiadam. Jakby co to pisać na PW. Cena 10 000 PLN. Pozdrawiam
FANTOMAS Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 czy wśród Was jest ktoś, kto potrafi zakodować "pilota do garażu" znajdującego się w osłonie przeciwsłonecznej kierowcy? Jeśli nie to czy ktoś z Was wie gdzie to zrobić? W ASO rozłożyli ręce. każdy to potrafi zrobić kto ma istrukcję obsł. jedyny problem jest jeśli masz zmienny kod w pilocie od bramy ale na to też jest sposób opisany w instrukcji obsługi ale wiem że i tak nie wszystkie piloty da się zakodować zwłaszcza te w najnowszym wydaniu u mnie poszło bez problemu ale sterownik bramy ma już ładne kilka lat.
Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Kerczi miałes dac mi info :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Czy Wy oszaleliscie??!! Wszyscy naraz Jarko jutro ogarne, Cuber GG, Tomek krajowka do ogladniecia albo u mnie pod domem albo pod wieliczka za jakis czas... p.s. odebralem w koncu autko
Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 jakie koszta i jak silnik słychać ? lepiej niz to co było ?
PABLO Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Pablo i wkońcu który byłeś ?? 5 albo 6 już nie patrzyłem który byłem bo pierwsza czwórka weszła do finały i jeździli przez pół godziny non stop i pobijali swoje czasy. Grałem w sumie z 12 razy po kilka minut i w ostatniej fazie brakło mi 5 sekund do zwycięzcy turnieju i myślę że jak bym miał tą kiere to wykręcił bym lepszy czas od niego bo na padzie kręcę 2s lepszy czas. Jak się wkurwię to pojadę do Katowic bo do Poznania za daleko
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Jarko, OK - dzown do mnie. 2200pln brutto silnik w koncu chodzi jak tdik a nie jak jakas sieczkarka... musze jeszcze do V-TECHu podjechac zeby zwiekszyli mi rozruchowa dawke paliwa
Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 silnik w koncu chodzi jak tdik a nie jak jakas sieczkarka...
david_n Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Pablo i wkońcu który byłeś ?? 5 albo 6 już nie patrzyłem który byłem bo pierwsza czwórka weszła do finały i jeździli przez pół godziny non stop i pobijali swoje czasy. Grałem w sumie z 12 razy po kilka minut i w ostatniej fazie brakło mi 5 sekund do zwycięzcy turnieju i myślę że jak bym miał tą kiere to wykręcił bym lepszy czas od niego bo na padzie kręcę 2s lepszy czas. Jak się wkurwię to pojadę do Katowic bo do Poznania za daleko chcialo ci sie tam tyle stac? :decayed:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 23:17_________________________________________________ Jarko, OK - dzown do mnie. 2200pln brutto silnik w koncu chodzi jak tdik a nie jak jakas sieczkarka... musze jeszcze do V-TECHu podjechac zeby zwiekszyli mi rozruchowa dawke paliwa wreszcie
jarko Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Odnalazłem dzisiaj spory pozytyw w moim A4 To moje pierwsze auto, mimo iż ma już 11 lat, gdzie bez obaw jadę na przegląd rejestracyjny... Od trzech lat słyszę to samo: "Nic nie znalazłem niepokojącego, zapraszam ponownie za rok" :>
KERCZI Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 bo chcial kupic od Boserona B6 za 20K - tez bym sie nie zastanawial [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 23:26_________________________________________________Pany majace dostep do etki sprawdzilibyscie mi czy alternator do b7 jest taki sam w 3.0 jak w 2.0?! W czym rzecz, bede kupowal teraz AKU i zastanawiam sie czy nie kupic 100 zamiast ORI 74 chyba - roznica w kasie nie duza tylko pytanie czy moge...
PABLO Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 chcialo ci sie tam tyle stac? Jak bym przyjechał np z takiej Wawy, stał tam 10h, wykupił nocleg w hotelu obok rynku i następny cały dzień tam siedział to wtedy mógłbyś się mnie zapytać czy mi się tak chciało Rozumiiszzz :?: :!:
david_n Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 bo chcial kupic od Boserona B6 za 20K - tez bym sie nie zastanawial [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 23:26_________________________________________________Pany majace dostep do etki sprawdzilibyscie mi czy alternator do b7 jest taki sam w 3.0 jak w 2.0?! W czym rzecz, bede kupowal teraz AKU i zastanawiam sie czy nie kupic 100 zamiast ORI 74 chyba - roznica w kasie nie duza tylko pytanie czy moge... ja mialem u siebie 95, nie powinno byc problemow
Rekomendowane odpowiedzi