jarko Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 i znowu powitania pamietajcie za na spocikach licznik nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 My tak z grzeczności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trueogre Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 i znowu powitania pamietajcie za na spocikach licznik nie idzie dlatego to nie spam tylko po prostu kultura Kamil, wy tam w hucie się nie witacie ?? Licznikowców i nabijaczy postów już nie ma, nie zauważyłeś że poznikali jak liczniki stanęły Jak moje amorki ? pytałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 dlatego to nie spam tylko po prostu kultura Kamil taaaa, tu i kultura ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jak moje HID-y ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jak moje HID-y ?? nie chce nic obiecywać, bo konkretnego dnia mi chłop nie podał bo wie że jak nie bedzie miał to sie bede wqur.iał, ale podobno piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega13 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 :hi: Dzień dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Sokol byłem w SpecAuto Service w sprawie tych drgan, taki starszy facet posłuchal silnika i diagnoza - któryś z tłumików zaraz przy wylocie. Można tam liczyć na jakiś rabacik w ramach A4-Klub ? Załatwisz cos ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 któryś z tłumików zaraz przy wylocie. no nie wiem byłes na kanale ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam, a gdzie zakładasz hidy? i po ile można je kupic u Was? Jak moje HID-y ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 któryś z tłumików zaraz przy wylocie. no nie wiem byłes na kanale ? nie, pojezdzilismy troche, przy wylocie mam na myśli tłumik przy silniku, to chyba tłumik środkowy zaraz za katalizatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 no to możliwe Można tam liczyć na jakiś rabacik w ramach A4-Klub ? Załatwisz cos ? :> da rade, jutro tam powienien być to pogadam :th: Witam, a gdzie zakładasz hidy? i po ile można je kupic u Was? zakładać nie zakładam, ale mam po 250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Pytam gdzie Cuber zakłada,bo ja mam zamiar do halogenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makoz Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Powitać Ja już po zmianie na alusy Ktoś wycinał kata? macie namiar na kogoś sprawdzonego od wydechów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 jak myślicie, którędy jechac o 15.00 z Nowej Huty na Kobierzynska, zeby były jak najmniejsze korki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ktoś wycinał kata? macie namiar na kogoś sprawdzonego od wydechów hm dam Ci namairy na goscia przez GG Sokolnh najlepiej jechac hm....chyba przez Dąbie , mostem i odstac ta chwile w strone tandety , ja juz kombinowalem wiele razy i tak jednak jest najszybciej :th: Waskipl Ja montuje HIDy w halogeny MadMax ma i załatwia po ok 200 pln mamy tam H11 a Sokol mi załatwia barwe 5000 k.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 oki już kupiłem za 230 :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 oki już kupiłem za 230 :th: to przeplaciles :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 oki już kupiłem za 230 :th: to przeplaciles :gwizdanie: nom, H11 są tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi