PABLO Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Fantomasie 1350 + Ja i Jarko czyli 1530 ps. Dwa Świry na Al.Pokoju :kox: ps. Jakie ET tych felg jest ? A co FANTOMAS nie mógł dawać wam rady swoim 2.0T :?:
gucio07 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Pablo co Ty znowu wymyslasz??? Myślałem że już odebrał B8 Dzięki panowie za spontana Również podziekował
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Spokojnie dał rady ale przepaści nie było
PABLO Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Spokojnie dał rady ale przepaści nie było Muszę sprawdzić ile ma ta Twoja Subaryna do 100km/h bo tyle samo waży i tyle ma mocy co moja
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Na długiej prostej to szans by nie bylo do Fantomasa
FANTOMAS Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Fantomasie 1350 + Ja i Jarko czyli 1530 tiaaaa tak jak moja 1600 + ja =1680 tak coś czułem patrząc w lusterko że to musi być dużo lżejsze jeszcze jeszcze dwóch takich jak wy i wtedy byłoby dopiero po równo bo widać było że jak na 150km to i tak dobrze szło ps. Jakie ET tych felg jest ? 18" 8J ET43 na pierwszy zdjęciu wyglądają jak zwykłe srebrne zmień diete i sklej...... Tomek jak będziesz oglądał te fele to zobacz na kod bo jesli sa ORI szary( tytanowy) w co wątpie bo tylko były takie w rozmiarze 19'' to powinien 8AU srebrny ma 1H7 zobaczymy gość mówił że na tych kołach auto wyjechało z salonu i było robione pod zamówienie może mu je pomalowali ? zobaczymy mnie to fafik byle by nie straszyły za tą cenę za ori Spokojnie dał rady ale przepaści nie było No jakbym wam wsadził automat w tą subarę i 150kg do bagażnika to bym pewnie widział za sobą światełko w tunelu
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 No jakbym wam wsadził automat w tą subarę i 150kg do bagażnika to bym pewnie widział za sobą światełko w tunelu :kox: :kox:
FANTOMAS Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 ps. Dwa Świry na Al.Pokoju :kox: w subarze
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 jeden był przed Nami w srebrnym Avancie hahah Widziałes Policmenów ? Z lizaczkiem się czaili heheheh[br]Dopisany: 09 Luty 2011, 22:49_________________________________________________ps. Fantomas załóż sobie GG
FANTOMAS Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 No widziałem jak za nami wyskoczyli bo chyba mnie widzieli jak dohamowywałem przed światłami i wskoczyli za ciebie licząc że może wydre z pod świateł ale nie ze mną takie numery bruner
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 heheh Własnie się zastanawiałem na kogo się czają :kox: ps. załóż sobie GG :gwizdanie:
zieluch Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Fantomas załóż sobie GG Dziadki nie mają GG :polew: :polew:
FANTOMAS Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Fantomas załóż sobie GG Dziadki nie mają GG :polew: :polew: sklej .....
zieluch Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Fantomas załóż sobie GG Dziadki nie mają GG :polew: :polew: sklej ..... Komu :nabijasie:
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Fantomas tutaj masz instrukcje = > http://forum.dobreprogramy.pl/bardzo-dokladna-instrukcja-instalacji-gadu-gadu-t251077.html
FANTOMAS Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Fantomas tutaj masz instrukcje = > http://forum.dobreprogramy.pl/bardzo-dokladna-instrukcja-instalacji-gadu-gadu-t251077.html ale czy to aby jest na pewno bezpieczne a jak mi ktoś napisze " cześć nazywam się Pierr ...Pierr Dolny i też mam 6 lat" i gładką skóre na udach
Cuber Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 No moze to byc niebezpieczne bo zacznę do Ciebie pisac na gg
FANTOMAS Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 No moze to byc niebezpieczne bo zacznę do Ciebie pisac na gg i tak Ci nie uwierzę że masz gładką skórę na udach
Rekomendowane odpowiedzi