Cuber Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 ps. z tym spalaniem jest różnie bo np. Subarynce u mnie teraz , producent podaje srednie 8,6 a ja jeżdząc jak dziadek z kapeluszem nie moge zejsc poniżej 12,6 :polew: :polew:
Transitpower Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Ech z kolega jałowa dyskusja jak w piaskownicy,nie jezdził ale swoje wie,no to chyba szkoda czasu Juz tylko sarkazm z jego strony nic wiecej Bo zwyczajnie nie możecie się dogadać. A jeden drugiemu racji nie przyzna chociaż o czym innym obaj piszecie Transitmoc twierdzi że nie da sie mieć średniego spalania takiego jak podaje producent przy normalnym użytkowaniu, że jest sztucznie zaniżone. Ty się natomiast upierasz że jednorazowo przy pewnym wysiłku jesteś w stanie to zrobić co nie znaczy że dałbyś radę tak przez tydzień mieć Może spróbujcie spotkać się gdzieś po środku i o kfc w niedzielę na spocie nie zapomnijcie - jako ze nie ma przegranego to razem będziecie zapraszać Pewnym wysiłku?? Gdyby to teoretycznie było do zrobienia, to wcześniej chyba krew by każdego zalała z taką jazdą. Idąc tym tropem, każdemu można wciskac, że teoretycznie nie da się parasol w d*pie rozłożyć. A wtedy pewnie znajdzie się ktoś z wielką d*pą, małym parasolem i przy pomocy pewnego wysiłku będzie udowadniał że jednak się da...
pawel1380 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Mnie nie chodzilo o to.Kolega napisal ze 14 litrow w 500KM aucie to zenujacy zart.A to nie prawda.Jezdzac w krakowskich korkach o 16-17 pewnie ze wyjdzie wiecej nawet moj pokazuje czasem srednio 17 litrow ale co sie dziwic jak silnik nie nagrzany a ja sie tocze w korku i dodatkowo zima np. Nie w tym sek.Przeczytaj watek dokladnie od poczatku.
Cuber Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Panowie a moze tak zluzujecie z tymi kłotniami i napinkami ? ps. dzieki
jarko Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Idąc tym tropem, każdemu można wciskac, że teoretycznie nie da się parasol w pupie rozłożyć... Oczywiście że się da, trza go tylko odwrotnie wsadzić Przeczytaj watek dokladnie od poczatku. Zaskoczę Cię, ale jako jeden z nielicznych przeczytałem cały ten wątek od początku I to na bieżąco
pawel1380 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 David lusterko na wstecznym nie zjezdza cos tam nakombinował?
david_n Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 David lusterko na wstecznym nie zjezdza cos tam nakombinował? przeca wrocilem do poprzednich ustawien :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 K E R C Z I Wszystkiego Najlepszego z Okazji URODZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jarko Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Oooo NAJLEPSZEGO KAROL I powodzenia jutro
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 KERCZI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NOWYCH KOXOWYCH MODÓW W SWOJEJ B7'CE!
Wąski Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Sto lat małolacie [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 12:33_________________________________________________http://forum.wtajemniczeni.com.pl/?gclid=CLCs0qbEgqcCFYMRfAodemrNdw 0 użytkowników
zieluch Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Siema zgredy :hi: ] Najlepszego karol :drunk: :drunk: :drunk: 9,9 i da sie zrobic tyle nawet po programie. Na trasie do 6 zlazłem a da sie mniej bo korki byly momentami niemilosierne,zima grzac musialem itd itp. Wiec obiecywane 5,7 osiagalne. rozbawiłeś mnie do łez :polew: 5.7 może jest osiągalne a kto normalny tak jeździ 3.0. 7-7.2 litrów to norma w trasie bez jakiegoś większego butowania, normalna jazda
pawel1380 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Kolejny rozbawiony Tak normalnie okolo 7 litrow w trasie nawet 7,5 pokazuje fis. Czym cie rozbawilem
Krzysztof Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Kuwa zaczyna się z Zieluchem teraz Przynajmniej coś się dzieje
jarko Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Przynajmniej coś się dzieje Haha dokładnie Jest co czytać tu ostatnio
PABLO Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Przynajmniej coś się dzieje Haha dokładnie Jest co czytać tu ostatnio Przybyło od wczorajszego wieczoru trochę stron
zieluch Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Kolejny rozbawiony Tak normalnie okolo 7 litrow w trasie nawet 7,5 pokazuje fis. Czym cie rozbawilem Te 5.7 litra osiągalne, jeżeli tak samo jak w tym q7 te 15 litrów to szerokiej drogi życzę [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 13:00_________________________________________________nie ma spiny zwieraczy Frankie Goes To Hollywood - Relax (Don't Do It)
Rekomendowane odpowiedzi