Me.how Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 jesteś na spocie dopiero do krakowa wróciłem,ale będe, jeszcze tylko auto umyje bo jest cale białe od soli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 p.s. Panowie moja Córeczka znowu trafila dzisiaj do szpitala, zapalenie płuc powróciło Powiem Ci że mimo iż spędziłem tam 6 godzin w izbie przyjęć w nocy z dzieckiem śpiący na ławce to jak już Nas przyjęli to badało ją dwóch lekarzy i to dosyć dokładnie. Wystawili dobrą diagnozę, zupełnie inną jak dwóch poprzednich lekarzy rodzinnych i w tydzień mi wyleczyli córkę bez konieczności przyjmowania na oddział. I tu byłem pozytywnie zaskoczony. Oby i Wam równie dobrze pomogli dzieki chlopaki za pomoc, wkoncu wyszlo tak ze znalazlem miejsce jakies 200 m od galerii krakowskiej na ulicy Lubicz czy jakoś tak, ale w nocy bylo za zimno zeby isc na wawel ... dzisiaj znów jedziemy Jak chciałeś do G. Kraków i byłeś na Lubicz to było podjechać kawałek dalej w stronę centrum, skręcić w Pawią, zaraz w lewo w Worcella i tam koło biedronki szukać miejsca A jak nie to na Zaciszu za rogiem też byś coś znalazł i miałbyś nieco bliżej BTW I przy okazji Pany gdzie tanio kupię żarniki bo bym se przeciwmgłowe wyrezał EDYTA Dopisany: 13 Luty 2011, 10:56 mój młody się trzyma jak narazie ok Moja do czasu pierwszego dnia w przedszkolu - pomijając przygodę u Karola - trzymała się równiez dobrze... Teraz to conajmniej raz w miesiącu lekarz Jarko to tutaj masz najblizej: Gosc mieszka na olszy, mozesz dzwonic nawet w niedziele: komplet chyba 70pln i bardzo dobre: 507 228 128 Polecam bardzo Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Boseron lub Jarko - będzie ktoś z Was na spocie aby mi wziął jedną lub dwie ramki rejestracji ? Może uda mi się od córy na chwilę wyrwać do Was ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoksk Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 no ja niestety znowu się nie pojawie :/ może uda mi się w ostatni weekend zjawić w tym miesiącu tak co by nie było że się nie integruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Jarko to tutaj masz najblizej: Gosc mieszka na olszy, mozesz dzwonic nawet w niedziele: komplet chyba 70pln i bardzo dobre: 507 228 128 Polecam bardzo Pozdr KERCZI o nim właśnie mówiłem, ja u niego kupiłem hidy a później m.in me.how i polecam go każdej osobie zainteresowanej żarnikami, ma te tańsze żarniki jak i lepsze droższe w lepszych obudowach itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam koledzy właśnie zakupiłem audi i potrzebuje paru rzeczy: czy macie kogoś dobrego do autoalarmów, od zmiany języka w navi i radiu oczywiście w Krakowie z góry dziękuje Hej, sa takie osoby, wpadnij na ostatnie pietro galerii kazimierz w niedziele miedzy 18 a 20 a napewno wszystkiego sie dowiesz i dostaniesz namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 OGr wyczyść skrzynkę ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam koledzy właśnie zakupiłem audi i potrzebuje paru rzeczy: czy macie kogoś dobrego do autoalarmów, od zmiany języka w navi i radiu oczywiście w Krakowie z góry dziękuje Hej, sa takie osoby, wpadnij na ostatnie pietro galerii kazimierz w niedziele miedzy 18 a 20 a napewno wszystkiego sie dowiesz i dostaniesz namiary. Dokładnie tak jak kolega Ci napisał KERCZI wio na spota, ja właśnie wychodzę bo coś się nie mogłem wyrobić i będę po 18:00 [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 17:55_________________________________________________ OGr wyczyść skrzynkę ; > Nie już ograniczeń jeśli chodzi o pw, może nie zauważył wiadomości od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Chyba dla klubowiczów nie ma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 OGr wyczyść skrzynkę ; > usunąłem parę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Dzieki za spota z wiadomych przyczyn tylko obecny byłem na chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Również podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Dzięki za spota. Strasznie zimno.. No i serdeczne dzięki dla Davida i Fantomasa za pomoc w ogarnięciu obnizania lusterka na wstecznym Opiszę rozwiązanie pózniej w dziale technicznym gdzie założyłem temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieluch Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Dzięki za spota Tomek to jest numer 1. http://allegro.pl/polerka-shinex-rap-150-fe-festool-warszawa-i1428750142.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Droga... Pamietaj ze pisze sie na wizyte jak bedziecie polerowac na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 jarko a czemu ty tak kombinujesz z tymi żarnikami ja mam znajomego którego polecałem już kilku osobom które kupowały u niego całe komplety z żarnikami i były zadowolone, sam Wąski mi go polecił. I nie ma jakiegoś badziewia za 25zł które pokazujesz. I też jest na miejscu nie daleko Jana Pawła na Olszy. Po pierwsze Pablo to skąd wiesz że badziewie i skąd wiesz że dużo gorsze jak te za 70 zł - to tylko 20zł różnicy. I nie kombinuje tylko szukam czegoś do HALOGENÓW używanych RAZ na RUSKI rok... Do lamp pewnie kupiłbym coś sprawdzonego Po drugie to: Jarko to tutaj masz najblizej: Gosc mieszka na olszy, mozesz dzwonic nawet w niedziele: komplet chyba 70pln i bardzo dobre: 507 228 128 Polecam bardzo Pozdr jest konkretna odpowiedź... Dzięki Karol zadzwonię Boseron lub Jarko - będzie ktoś z Was na spocie aby mi wziął jedną lub dwie ramki rejestracji ? Może uda mi się od córy na chwilę wyrwać do Was ;-) Kurde, a ja sobie zaspałem dzisiaj Nie już ograniczeń jeśli chodzi o pw, może nie zauważył wiadomości od Ciebie Pablo, czytaj forum Na klubowym jak byk stoi iż ograniczenia zostały zniesione tylko dla klubowiczów... Masz tam taki wątek na pierwszej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 spoko, może następnym razem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 O tych limitach PM to się już ktoś dawno wygadał na ogólnym forum gdzieś.. już nie pamiętam, który to wątek był dokładnie ale było o tym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi