gucio07 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Hehehe zapisujcie się po kolei bo się chłopak nie wyrobi do końca roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Dobrze że nie napisał "złom nad złomami" [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 16:11_________________________________________________Zobaczcie jaka cena http://otomoto.pl/audi-s4-C16773987.html była do sprzedania jak ja kupowałem swojąwięc jużtrochęwisi, jak nie masz w co pakować pieniędzy to idealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 fotki z dzisiejszej eskapady, dzieki DAVID :notworthy: [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 21:29_________________________________________________i jeszcze taka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Kerczi nic dodac nic ująć p.s. Zieluch ja też chętny na polerke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Zieluch nie martw się ja nie chcę polerki [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 21:44_________________________________________________Karol masz nowy grill ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Zieluch nie martw się ja nie chcę polerki [br]Dopisany: 16 Luty 2011, 21:44_________________________________________________Karol masz nowy grill ??? Zdziwiony co nie odbierasz tel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 zdziwiony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 a co wy letnie koła już zakładacie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 a co wy letnie koła już zakładacie???? lato idzie zdziwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 a co wy letnie koła już zakładacie???? lato idzie zdziwiony Najpierw musi przyjść wiosna podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 no pewnie ze lato juz zakladamy, przeciez piekna pogoda, slonce swieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 http://www.rp.pl/artykul/9211,612852-Luty-miesiacem-podwyzek-stawek-OC.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Kerczi autko wygląda teraz super ale troszke fuszerką mi zajeżdza brak sprysków... Czemu nie zrobiłeś? Koszt praktycznie zerowy a jednak całkie inaczej... Dawid kupiłeś takie felgi? Ładnie się komponują z tymi chlapaczami... :polew: :polew: Nie no a tak na poważnie bardzo ładna felga. Ciekawe jakby się prezentowała na moim b7...[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 23:39_________________________________________________aaa już doczytałem w Twoim wątku. To co w aso się jebneli i założyli zły zderzak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david_n Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Kerczi dzieki za przejazdzke Wlasnie sie odrobilem z robota, o 3 pobudka ale tak to jest jak sie wszystko na ostatnia chwile zostawia... Felgi przymierzone :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Kerczi dzieki za przejazdzke Wlasnie sie odrobilem z robota, o 3 pobudka ale tak to jest jak sie wszystko na ostatnia chwile zostawia... Felgi przymierzone :decayed: co to za rozmiar wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 19" Dawid jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Dawaj glebę bo wygląda jak KOZA :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Dawid zbieraj haracz na Fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 David , felgi kox :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi