teem111 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 witam czy bedzie dzisiaj moze ktos z vagiem na spocie w krk?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 witam czy bedzie dzisiaj moze ktos z vagiem na spocie w krk?? A jak nie będzie to nie przyjedziesz :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 http://motoryzacja.interia.pl/news/audi-z-polski-w-chile,1594097 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teem111 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 jak nie bedzie to raczej nie poniewaz swieca mi kontrolki ESP i miga od świec żarowych nie wiem co to jest i boje sie tym samochodem jezdzić ale nie ukrywam że mam ochote przyjechac (nie byłem nigdzy na żadnym spocie wiec nie wiem czy dużo osób bedzie poniewaz pogode mamy jaka mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Pablo dzieki za wczoraj za dozo alkoholu umieram nie wiem czy sie zbiore na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Widzę że wszyscy dzisiaj skacowani to będzie wogóle kto dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teem111 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 gucio07 no ja bym przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ja będę [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 14:16_________________________________________________A co do VAG-a, nie chce się za nikogo wypowiadać, ale na kolege Davida zawsze można liczyć Tak więc jeśli tylko będzie David to jest duża szansa że będzie miał VAG-a ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teem111 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 no to dzieki za cynk postaram sie przyjechac bo naprawde mam ochote pogadac z kims kto ma taki samochód jak ja a do tej pory nie poznałem nikogo takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 no to dzieki za cynk postaram sie przyjechac bo naprawde mam ochote pogadac z kims kto ma taki samochód jak ja a do tej pory nie poznałem nikogo takiego to za niedługo zaczniesz sie opędzać od fanatyków audi [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 14:53_________________________________________________Kowalczyk złamała kijek w sprincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Cholera spałem do 13:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teem111 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 hehe nie bedzie mi to przeszkadzac mam nadzieje ze dotere dzisiaj do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 hehe nie bedzie mi to przeszkadzac mam nadzieje ze dotere dzisiaj do Was Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teem111 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 tysiace kilometrów przejechanych swoja audiczka i spełnienia wszystkich marzeń z okazji urodzin dla Boserona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 no to dzieki za cynk postaram sie przyjechac bo naprawde mam ochote pogadac z kims kto ma taki samochód jak ja a do tej pory nie poznałem nikogo takiego ja dzisiaj bede, wiec troche moge Ci poopowiadać na temat B6 zresztą nie tylko ja zależy kto będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teem111 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 ja tez bede na 100 wiec do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 tysiace kilometrów przejechanych swoja audiczka i spełnienia wszystkich marzeń z okazji urodzin dla Boserona dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 tysiace kilometrów przejechanych swoja audiczka i spełnienia wszystkich marzeń z okazji urodzin dla Boserona dzięki wielkie Wytrzeźwiałeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 tak ale jakieś choróbsko mnie dopadło , to przez to szwendanie po rynku w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 tysiace kilometrów przejechanych swoja audiczka i spełnienia wszystkich marzeń z okazji urodzin dla Boserona dzięki wielkie tak ale jakieś choróbsko mnie dopadło , to przez to szwendanie po rynku w nocy dołączam się do życzeń i życzę powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi