david_n Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 21? jakbyscie byli chetni to dajcie znac na koma, bo wlasnie wychodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 no ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Pablo dzięki za wczorajszą nauke jak poruszać sie w świecie GT5 Mam nadzieję że sobie kupisz PS3 + GT5 i będziemy śmigać z chłopakami z forum O której chcecie jechać na te kiełbaski bo nie wiem czy jeść kolację bo głodnym po całym dniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 21 to nie dla mnie, myślałem że coś wcześniej wymyślicie, no chyba że po 23 akurat skończe prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 NO TO ZJEDZ SOBIE KOLACJE BO KIELBASKI ODWOLANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 NO TO ZJEDZ SOBIE KOLACJE BO KIELBASKI ODWOLANE masz smyczki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 NO TO ZJEDZ SOBIE KOLACJE BO KIELBASKI ODWOLANE masz smyczki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszka Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 NO TO ZJEDZ SOBIE KOLACJE BO KIELBASKI ODWOLANE masz smyczki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 NO TO ZJEDZ SOBIE KOLACJE BO KIELBASKI ODWOLANE Już po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 z wieczora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 z wieczora Yoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Kuźwa córka wyszła ze szpitala to teraz mi sie przyplątały jakies dziadostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Kuźwa córka wyszła ze szpitala to teraz mi sie przyplątały jakies dziadostwa wódka z pieperzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Kuźwa córka wyszła ze szpitala to teraz mi sie przyplątały jakies dziadostwa To lepiej żeby do soboty Ci przeszło, bo mam plany z Tobą związane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Kuźwa córka wyszła ze szpitala to teraz mi sie przyplątały jakies dziadostwa To lepiej żeby do soboty Ci przeszło, bo mam plany z Tobą związane nawet jak mi nie przejdzie to z Tobą sie chętnie napije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Kuźwa córka wyszła ze szpitala to teraz mi sie przyplątały jakies dziadostwa To lepiej żeby do soboty Ci przeszło, bo mam plany z Tobą związane nawet jak mi nie przejdzie to z Tobą sie chętnie napije No to załatwione Przed sobotą się zdzwonimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Kuźwa córka wyszła ze szpitala to teraz mi sie przyplątały jakies dziadostwa To lepiej żeby do soboty Ci przeszło, bo mam plany z Tobą związane nawet jak mi nie przejdzie to z Tobą sie chętnie napije No to załatwione Przed sobotą się zdzwonimy Jak by było jeszcze miejsce to też bym się najeboł [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 23:20_________________________________________________Polecam panowie film "The Mechanic" z Jasonem Stathamem, oglądałem teraz i mogę śmiało polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Transitpower Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszD Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi