gucio07 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Wieczorową porą. Jarko najlepszego. Pablo myślę że jak ten twój kolega tak się zbiera do kupna samochodu to dalej nic z tego nie będzie
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Na żywo leci :gwizdanie: http://moto.pl/MotoPL/1,113333,9293043,Audi_A6___premiera_na_zywo.html
Cuber Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 Pablo a cóż Ty sie tak podniecasz tym A6 ?
siemian Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jarko najlepszego. Pablo... bz komentarza... :facepalm: [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 20:24_________________________________________________ Pablo a cóż Ty sie tak podniecasz tym A6 ? no jak to co... Pewnie kolega go prosił żeby był na czasie bo chce sobie kupić a6 albo a8 tylko że teraz na giełdzie zainwestował i szuka astry w gazie....
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Pablo a cóż Ty sie tak podniecasz tym A6 ? Bo to pierwsze A6 które mi się za***iście podoba A ta relacja kijowa ludzi pokazują cały czas a nie A6
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 no jak to co... Pewnie kolega go prosił żeby był na czasie bo chce sobie kupić a6 albo a8 tylko że teraz na giełdzie zainwestował i szuka astry w gazie.... Milcz kundlu Rano jedziemy i jak wszystko będzie ok w serwisie to wracamy tym autem.
Cuber Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 Pablo , weź rusz dupe i jedź do salonu tam sobie pooglądasz a nie w TV
siemian Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 no jak to co... Pewnie kolega go prosił żeby był na czasie bo chce sobie kupić a6 albo a8 tylko że teraz na giełdzie zainwestował i szuka astry w gazie.... Milcz kundlu Rano jedziemy i jak wszystko będzie ok w serwisie to wracamy tym autem. taaaa już to widze. Kolege pewnie bedzie siedzenie w dupe uwierało i nie kupicie...
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Pablo , weź rusz dupe i jedź do salonu tam sobie pooglądasz a nie w TV Jutro będę przejeżdżał to może wpadnę do salonu i się oblooka [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 20:32_________________________________________________ no jak to co... Pewnie kolega go prosił żeby był na czasie bo chce sobie kupić a6 albo a8 tylko że teraz na giełdzie zainwestował i szuka astry w gazie.... Milcz kundlu Rano jedziemy i jak wszystko będzie ok w serwisie to wracamy tym autem. taaaa już to widze. Kolege pewnie bedzie siedzenie w dupe uwierało i nie kupicie... Daj spokój, jemu się podoba to auto co zrobić Tylko dowiedziałem się że te silniki 1.9 w Renault są wadliwe zwłaszcza te z filtrem cząstek stałych, ojciec kumpla i jego znajomy ma ten silnik i ciągle mają problemy :gwizdanie:
siemian Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 pracownik ma megane z takim silnikiem. Jezdzi tym 3 lata i nic mu się nigdy z tym nie działo. Aż jestem wielce zdziwiony....
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 pracownik ma megane z takim silnikiem. Jezdzi tym 3 lata i nic mu się nigdy z tym nie działo. Aż jestem wielce zdziwiony.... No widzisz
gucio07 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Pablo , weź rusz dupe i jedź do salonu tam sobie pooglądasz a nie w TV Jutro będę przejeżdżał to może wpadnę do salonu i się oblooka [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 20:32_________________________________________________ no jak to co... Pewnie kolega go prosił żeby był na czasie bo chce sobie kupić a6 albo a8 tylko że teraz na giełdzie zainwestował i szuka astry w gazie.... Milcz kundlu Rano jedziemy i jak wszystko będzie ok w serwisie to wracamy tym autem. taaaa już to widze. Kolege pewnie bedzie siedzenie w dupe uwierało i nie kupicie... Daj spokój, jemu się podoba to auto co zrobić Tylko dowiedziałem się że te silniki 1.9 w Renault są wadliwe zwłaszcza te z filtrem cząstek stałych, ojciec kumpla i jego znajomy ma ten silnik i ciągle mają problemy :gwizdanie: Zależy Pablo nie ma reguły najbardziej psującymi autami co przyjeżdżają do kuzyna na warsztat to są Ople ,Fordy i po części niestety Francuzy,ja przez pół roku jeździłem Clio 1,5 dci i złego zdania nie powiem na ten temat,wiem tylko tyle że po przesiadce teraz na moje audi i nie wróciłbym do Renault :>
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Zależy Pablo nie ma reguły najbardziej psującymi autami co przyjeżdżają do kuzyna na warsztat to są Ople ,Fordy i po części niestety Francuzy,ja przez pół roku jeździłem Clio 1,5 dci i złego zdania nie powiem na ten temat,wiem tylko tyle że po przesiadce teraz na moje audi i nie wróciłbym do Renault :> 1.5 dci jest o wiele lepszą konstrukcją niż 1.9 dzisiejszy wypadek w moim mieście 2 osobówki zmiażdzone między ciężarówkami ofiara śmiertelna-2,5 letnie dziecko ;( zobaczcie foto co zostało z osobówek http://www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=1775&NrSection=500&NrArticle=199150&IdTag=3790 ;(
gucio07 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Możliwe owszem ja miałem 1,5 pojedziecie sprawdzicie i będziecie wiedzieć
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Możliwe owszem ja miałem 1,5 pojedziecie sprawdzicie i będziecie wiedzieć Tak zrobimy. Ludzie już nie mają co wymyślić http://allegro.pl/auto-rzesy-rzesy-do-samochodu-hit-2011-i1502777101.html?source=pr
Cuber Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 Ludzie już nie mają co wymyślić http://allegro.pl/auto-rzesy-rzesy-do-samochodu-hit-2011-i1502777101.html?source=pr Idealne dla Ciebie Pablo
PABLO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Ludzie już nie mają co wymyślić http://allegro.pl/auto-rzesy-rzesy-do-samochodu-hit-2011-i1502777101.html?source=pr Idealne dla Ciebie Pablo A Tobie o co chodzi Może ktoś się znajdzie jakiś nowy na forum z takim modem
gucio07 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Możliwe owszem ja miałem 1,5 pojedziecie sprawdzicie i będziecie wiedzieć Tak zrobimy. Ludzie już nie mają co wymyślić http://allegro.pl/auto-rzesy-rzesy-do-samochodu-hit-2011-i1502777101.html?source=pr a ludzie to kupują dramat :facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi