jarko Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pablo, Twój przyjaciel wrócił na forum... I ma nowe auto :naughty:
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pablo, Twój przyjaciel wrócił na forum... I ma nowe auto :naughty:
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Pablo, Twój przyjaciel wrócił na forum... I ma nowe auto :naughty: Czemu przyjaciel powiadasz :mysli: Przecież go nawet nie znam osobiście.
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Widzę że od razu wiesz o kogo chodzi Tak wiem o kim mówisz bo mówiłeś mi o nim na zlocie Ale czemu tak dalej mówisz to nie mam pojęcia, napisz na pw bo robisz nie potrzebne zamieszanie.
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 :polew: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 18:51_________________________________________________No to nam się pogoda pierdzieli i na weekend zapowiadają 8 stopni
Transitpower Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Który to pisał To ja pisałem :polew: :polew:
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 :polew: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 18:51_________________________________________________No to nam się pogoda pierdzieli i na weekend zapowiadają 8 stopni no to Pablo nie wymyjesz furmanki swojej
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 :polew: [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 18:51_________________________________________________No to nam się pogoda pierdzieli i na weekend zapowiadają 8 stopni no to Pablo nie wymyjesz furmanki swojej Jak będzie padać to sama się umyje
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 k.... jaka tu cisza panuje ostatnio
PABLO Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Chłopaki czemu nie daliście znać że jedziecie na Bora dzisiaj, miałem właśnie telefon teraz ale siedzę już w łóżku i za cholerę nie chce mi się zbierać
Cuber Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Chłopaki czemu nie daliście znać że jedziecie na Bora dzisiaj, miałem właśnie telefon teraz ale siedzę już w łóżku i za cholerę nie chce mi się zbierać a kto pojechał na bora ?
Rekomendowane odpowiedzi