boseron Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ta strzelanka na Hali ASG to fajna sprawa, juz przeciez raz sie zebraliśmy i była niezła zabawa więc jestem za ponownym grupowym strzelaniem, kupujemy tą oferte :gwizdanie: ?
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Cześć chłopcy radarowcy :naughty: Trochu mnie nie było hehhe :polew: strzałka [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 12:28_________________________________________________ ta strzelanka na Hali ASG to fajna sprawa, juz przeciez raz sie zebraliśmy i była niezła zabawa więc jestem za ponownym grupowym strzelaniem, kupujemy tą oferte :gwizdanie: ? :good:
david_n Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 dzien dobry ta strzelanka na Hali ASG to fajna sprawa, juz przeciez raz sie zebraliśmy i była niezła zabawa więc jestem za ponownym grupowym strzelaniem, kupujemy tą oferte :gwizdanie: ? jak tylko czas pozwoli to jestem chetny
boseron Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dawid Ty przeciez jestes stworzony do tego sportu , ostatnio dawałes rade
david_n Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Dawid Ty przeciez jestes stworzony do tego sportu , ostatnio dawałes rade taaaaaaak? nie pamietam
boseron Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Kerczisław jak moje tematy sie ukladają , jak bedzie po daj znać to podjade
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 A może zamiast na strzelankę wypadałoby się najpierw ustawić na niedzielę :gwizdanie:
OGr Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja jestem duży to we mnie łatwiej trafić jednak w razie W bym się pisał ;-)
boseron Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 A może zamiast na strzelankę wypadałoby się najpierw ustawić na niedzielę :gwizdanie: mówisz o 17.04 :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 12:54_________________________________________________ ja jestem duży to we mnie łatwiej trafić jednak w razie W bym się pisał ;-) Ty bedziesz robił za tarcze
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 No trzeba sie ustawić trzeba na Niedziele 17-stego , ale myśle ze na Niedzielnym spocie obgadamy sprawy [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 13:09_________________________________________________ps. pasowało by zrobić zrzute na grilla klubowego :gwizdanie:
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ja grilla kupiłem w zeszłym roku, specjalnie na takie wypady... I jak najbardziej pisałem też o tym tutaj :gwizdanie: Ale oczywiście, jak zwykle...
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Kupiłes ? to ile dałeś ? zrobimy zrzutke by zrekompensować wydatek
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tak, kupiłem... I nie ma znaczenia ile dałem bo korzystam z niego przy innych okazjach. Na klubowe wypady czekał prawie rok, ale spoko w tym sezonie już został przepalony
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no to na przyszłą Niedzielę go przyszykuj
jarko Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Potrzebne tylko będą tacki, sztućce i węgiel - bo to się już skończyło. Zresztą odbiorę go to sprawdzę co tam jest.
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Potrzebne tylko będą tacki, sztućce i węgiel - bo to się już skończyło. Zresztą odbiorę go to sprawdzę co tam jest. spoko, zrobimy zrzute i sie kupi a jedzonko każdy w swoim zakresie przywiezie i będzie "lala"
KERCZI Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Iwo Waski co za gwizdanie??? Za grilleem jestem zaaa za hala tez ale lepszy paintball od asg... a tak w ogole to z popoludnia
PABLO Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 srednio...wyjeba**m z dwa lancery, trzy subaryny i jednego RSa :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi