Transitpower Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A co objechał Cię Miodzio ty masz u siebie serie pewnie ze seria a wyścig był koleżeński więc trudno mówić o objechaniu kogoś Ale ruszyliśmy jak gruszka :polew: :polew: :polew: Dobrze że klape bagażnika miałem zamknięta, bo inaczej bym wypadł z auta wraz z fotelem W sumie nikt nikogo nie objechał. Było równiutko. Ale biorąc pod uwage B5 vs B7... 1999 vs 2007... 110KM vs 115KM... O niutonometrach nie wspomnę... Jestem zadowolony z wyniku
boseron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 dzięki za spocika Panowie Grucha ale ma ten Peugeot odejście najlepszy moment dzisiejszego dnia i nawet Pablo zdązył nagrać mruczenie twojego motoru
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 dzięki za spocika Panowie Grucha ale ma ten Peugeot odejście najlepszy moment dzisiejszego dnia i nawet Pablo zdązył nagrać mruczenie twojego motoru A mówiłem trzeba było nagrać Gruszkę Tylko to nagraliśmy MeHow dzięki za pomoc
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Pancie Co tam nie wyrobiłeś się na spota
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Boseron to na zlot VAG mówisz że będzie nisko i lans hehe
boseron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Boseron to na zlot VAG mówisz że będzie nisko i lans hehe ma być pod warunkiem ze siądzie jak Karolowi potem hamulce, bose i do przodu z rezaniem [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 00:11_________________________________________________Pablo jak juz obniże to przymierzyłbym Twoją 19 do mnie , ciekawy jestem jak sie na tym lata
PABLO Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Boseron to na zlot VAG mówisz że będzie nisko i lans hehe ma być pod warunkiem ze siądzie jak Karolowi potem hamulce, bose i do przodu z rezaniem [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 00:11_________________________________________________Pablo jak juz obniże to przymierzyłbym Twoją 19 do mnie , ciekawy jestem jak sie na tym lata Ok jak będziesz chciał to się przymierzy
KERCZI Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Pablo w ogole to sprzedalbys Boseronowi swoje felgi, ja Mu sprzedam opony bo mam i bedzie lala
boseron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Pablo w ogole to sprzedalbys Boseronowi swoje felgi, ja Mu sprzedam opony bo mam i bedzie lala czekaj czekaj tylko rozbije świnke
Wąski Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Co taka cisza, wszyscy zapili wczoraj :?: Dobry wyścig teraz był, szkoda Piertova bo miałby kolejne punkty ale przynajmniej efektownie zakończył skokiem i mu kierownica odpadła z kolumną :decayed: Heidfeld 3 Pablo każdy ma w domu Polsat, jak nie polsat to internet - po co Ty robisz skót wyścigu? Sensacji nie odkryłeś. Wyścig dla mnie był nudny i nic się nie działo. Button 2 i co? Przemian po co się burzysz Napisałem tak od siebie i tyle co sądzę o tym wyścigu Trzeba pisać posty i ruszyć Krakowskie [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:55_________________________________________________Panowie nie śpimy i jedziemy dalej z życzeniami Wąski WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN! DZIĘKI KOLEGO
KERCZI Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Waski jak HELI?? Przydal sie juz zapas??
Wąski Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Waski jak HELI?? Przydal sie juz zapas?? nie ale świetna zabawa uczymy się
jarko Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 To Twoja była parkuje na Centrum A :?:
ozi_wells Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 To Twoja była parkuje na Centrum A :?: nie wiem ale kolo był z huty wiec mozliwe zrób zdjęcie to ci powiem na 100% :>
jarko Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Kontem oka zauwarzyłem że granatowe, naklejka na klapie i stare ramki...
Rekomendowane odpowiedzi