Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja trochę wypiłem w Kryspinowie to już dzisiaj nie wsiadłem za kółko :rolleyes:

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki za spota :hi:

ps. Fantomas nie umiesz wracać spokojnie :cool1:

:polew:

człowiek po całym dniu śmulania musi odreagować BTW muszę z tym skończyć bo ostatnio non stop tak jest po spotach tylko mi się zawodnicy zmieniają :naughty:

Gość PrZeMiAn
Opublikowano

Kielbacha dobra :)

Hehehe widzę że znowu była gonitwa :) Taki stary pierdzioch a taka fantazja :P

Opublikowano

Sam zaczął i mnie prowokował :gwizdanie:

Opublikowano

tiiaaa :cool1: szkoda że go nie widzieliście na kotlarskim jak widziałem jak dojechał do pasów i się wbił w kubeł to już wiedziałem co będzie :kox:

Gość PrZeMiAn
Opublikowano

tiiaaa :cool1: szkoda że go nie widzieliście na kotlarskim jak widziałem jak dojechał do pasów i się wbił w kubeł to już wiedziałem co będzie :kox:

Hehehehehe ale nie mogłeś mu odżałować :P

Opublikowano

Ja tylko poprawiłem ustawienie kierownicy :embarrassed:

Opublikowano

Hehehehehe ale nie mogłeś mu odżałować :P

jak dojechał dziadka w palio to myślałem że tłoki z tego fita wylecą przez wydech więc myślę sobie niech ma chłopak radochę przed snem i dałem buta żeby nie było że musiał się na dziadku w palio wyżywać bo nie było z kim pocisnąć :naughty:

Opublikowano

starość radość :wink4:

Tomek ostatnio w niedziele też na al.pokoju pokazałeś mi tylną rejestracje tylko kałuże wody leciały mi na szybe ,eh nie ma frajdy na standardowym programie w moim bolidzie chyba najwyższy czas na zmiany :gwizdanie:

Opublikowano

kolega mój kierowca mpk dokłądnie zrelacjonował mi to zdarzenie, gość musiałsie troche zdziwić :polew:

Panowie jednak jade na Teneryfe w bardzo dobrej cenie juz wszystko zarezerwowane i zapłacone :tongue4:

Jakby ktoś chciał spędzić Tydzień na Teneryfie za 600 zł od apartamentu/tydzień gdzie mogą mieszkać dwie osoby dorosłe + dwójka dzieci to podam wszystkie szczegóły jakie wymagania trzeba spełnić, największy problem był nie tyle w tanim wypoczynku co w tanim przelocie bo ceny w Polsce oscylują w granicach 2 tys zł/osobe , ja znalazłem lot w cenie 1600zł/3 osoby z Niemiec.

Hotel 5 * na full wypasie.

Mój szwagier był juz dwa razy w ten sposób na takim wypoczynku i polecał wiec sie zdecydowałem.

Podobno ceny produktów spożywczych sa porównywalne jak w Polsce bo Teneryfa to jedna wielka strefa bezcłowa.np. litr paliwa 3.6 zł/L

Opublikowano

Boseron, uderz do mnie na priva w sprawie Teneryfy, proszę :)

Jestem mocno zainteresowany :)

Co do paliwa - tak. Generalnie rok temu na Gran Canarii litr gnojówki (wynająłem Leona TDi) kosztował bodajże 89 eurocentów.

Teraz pewnie koło 1 ojro.

Koszty "życia" podobne jak u nas, maxymalnie 15-20% drożej.

Opublikowano

rex niestety zapomniałem dodać ze warunkiem tej oferty jest wiek uczestników dorosłych w przedziale 30-60 lat i niestety to weryfikują :confused4:

Opublikowano

Oby zmienili tą promocję wiekową w przyszłym roku :)

Bo miejscówa jest :kox: zazdroszczę :good:

Opublikowano

poczekaj Pablo się wypowie :naughty:

Tym razem nic nie powiem :tongue4:

Kolega :rolleyes:

Opublikowano

Kłaniam się nisko po samo klepisko :hi:

Gdzieś w Polandi :( :

36919_136419656384149_100000483461858_334455_5153255_n.jpg

http://www.tvn24.pl/-1,1703722,0,1,pijany-kierowca-wjechal-w-slup--pasazer-nie-zyje,wiadomosc.html :([br]Dopisany: 20 Maj 2011, 09:32_________________________________________________

kolega mój kierowca mpk dokłądnie zrelacjonował mi to zdarzenie, gość musiałsie troche zdziwić :polew:

Panowie jednak jade na Teneryfe w bardzo dobrej cenie juz wszystko zarezerwowane i zapłacone :tongue4:

Jakby ktoś chciał spędzić Tydzień na Teneryfie za 600 zł od apartamentu/tydzień gdzie mogą mieszkać dwie osoby dorosłe + dwójka dzieci to podam wszystkie szczegóły jakie wymagania trzeba spełnić, największy problem był nie tyle w tanim wypoczynku co w tanim przelocie bo ceny w Polsce oscylują w granicach 2 tys zł/osobe , ja znalazłem lot w cenie 1600zł/3 osoby z Niemiec.

Hotel 5 * na full wypasie.

Mój szwagier był juz dwa razy w ten sposób na takim wypoczynku i polecał wiec sie zdecydowałem.

Podobno ceny produktów spożywczych sa porównywalne jak w Polsce bo Teneryfa to jedna wielka strefa bezcłowa.np. litr paliwa 3.6 zł/L

:oklaski: :oklaski: pięknie tam jest a park LORO

http://www.google.pl/search?q=teneryfa+park&hl=pl&sa=X&prmd=ivns&source=univ&tbm=vid&tbo=u&ei=ehnWTaTyKIar-gbH0tm9Bw&ved=0CFkQqwQ

nie da się tego opisać ,piękna wyspa tylko zieleni i plaż mało :) klimat super

ludzie chce się żyć :good:[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 09:34_________________________________________________jak będziesz siedział w pierwszym rzędzie przy orkach bankowo będziesz mokry :naughty: a znów przy delfinach polecam troszkę niżej z dziećmi usiąść bo wybierają dzieci do wspólnej zabawy z delfinami :good:

Opublikowano
:siema::hi:
Opublikowano
:bry: wszystkim.