PABLO Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ja to juz przezylem, skutki odczuwam do dzisiaj, no moze nie ja tylko ludzie w moim otoczeniu Ja wole nie być pozdrowionym od Raidena :decayed: Na spota byś przyjechał bo wieki Cię nie było
BrunoNH Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Ja to juz przezylem, skutki odczuwam do dzisiaj, no moze nie ja tylko ludzie w moim otoczeniu Ja wole nie być pozdrowionym od Raidena :decayed: Na spota byś przyjechał bo wieki Cię nie było Narazie to bez auta zostalem, w warsztacie stoi, ale jak mi zrobia to sie pojawie...
PABLO Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Siema Norbi Panowie to jak wstępnie jutro kiełbaski :?: [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 22:38_________________________________________________Dziś było podobnie na osiedlu
boseron Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 dopiero dotarłem do domu po obfitym dniu dziecka , wszystkim życze spokojnej nocy , ale dziś było oberwanie chmury na nowohuckiej o 20 tej wycieraczki nie nadążały
FANTOMAS Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 dopiero dotarłem do domu po obfitym dniu dziecka ......... mówisz
Yoghurt Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 czesc panowie, kiedys tutaj rzucalem temat czyszczenia pompek. wczoraj bylem na hamowni i wyszlo tragicznie wiec musze wrocic do tematu. Dodam, ze gosc z okolic osiedla tysiaclecia powiedzial, ze nie robi pompowtryskow. jakies inne sugestie dotyczace zakladu, ktory czysci pompowtryski w myjce ultradzwiekowej?
Wąski Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 zaczyna się powoli walka http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,9710507,W_sieci_T_Mobile_porozmawiasz_za_darmo_z_calym_swiatem.html [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 11:11_________________________________________________ Ja to juz przezylem, skutki odczuwam do dzisiaj, no moze nie ja tylko ludzie w moim otoczeniu Ja wole nie być pozdrowionym od Raidena :decayed: Na spota byś przyjechał bo wieki Cię nie było to się umów na randkę jak taki spragniony
PABLO Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 to się umów na randkę jak taki spragniony Sam przyjedź na spota zakochany człowieku
norbi3000 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Jedziesz dzisiaj na Bora nie dam rady bo jestem w DT i wracam do KRK dopiero w niedziele, za tydzien pojade
PABLO Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Panowie to co kiełbaska dzisiaj?? :gwizdanie:
Tukan Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Pany ma ktos namiar na dobrego mechanika co ogranie subaru?Chodzi mi o silnik i blacharke w legacy.Znajomy troche przestawil przod i potrzebny bedzie ktos ogarniety.Maci jakies namiary??
pawel1380 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ma ktos może karnet na Selector Festival do odsprzedania?
Rekomendowane odpowiedzi