PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 PABLO znowu gadasz sam ze sobą taaa a nex w skupieniu słucha wszystkim.
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jesteś dzisiaj czerwonym potworem na spocie :?:
_Gabriel_ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam, Mozna Was dzisiaj odwiedzic?
_Gabriel_ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 jakies dokladniejsze namiary? moge nie trafic
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 jakies dokladniejsze namiary? moge nie trafic Oczywiście tak jak kiedyś pisałem, Galeria Kazimierz, parking poziom niebieski na końcu, godzina 19:00, gdyby coś to masz info na pw ode mnie to dzwoń Ja uciekam już na miasto, do zobaczenia na spocie Panowie weźcie któryś laptopa to przegram nową Etkę 7.3 bo dla Cubra też nagrałem.
sokolnh Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jesteś dzisiaj czerwonym potworem na spocie :?: nie
Cuber Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 dzieki za spota ps. Gabriel fajny wykresik u Ciebie
gucio07 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 podziękował za spota tylko nie nadążyłem za wami jak my jechali do tej knajpki
KERCZI Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 dzieki za spota i posiadowke, calkiem fajna miejscowka moze i zarelko nie najlepsze ale posiadowka fajna
pawel1380 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 też dziękuję Ups Tomek jeszcze nie ma trzech miesięcy..patrz na dole..porąbało mi się...
FANTOMAS Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 dzieki za spota i posiadowke, calkiem fajna miejscowka moze i zarelko nie najlepsze ale posiadowka fajna Karol widziałem jak skręcałeś na światlach koło starego młyna ale myślę odpuszczę go bo jeszcze trzeba będzie potem cholować też dziękuję Ups Tomek jeszcze nie ma trzech miesięcy..patrz na dole..porąbało mi się... ale jak Cię nie ciągnie jak ktoś koło ciebie zapali to już jest dobrze
pawel1380 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Na trzeźwo nie ciągnie po bani czasem złe myśli chodzą... Ale nie dam się zrobić w balona szponom nałogu
_Gabriel_ Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Dzieki równiez. Dopiero dotarłem do domu P.S. Fajny masz ten samochod Cuber
PABLO Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Dzięki za spota panowie Gabriel miło było poznać i fajnie że przyjechałeś Zaproszenia nie na darmo idą Co do Etki to jakoś w tygodniu pewnie będą kiełbaski to Cuber da Ci tego pena z Etką A co do B8 to fura bogata w środku i ten wykres Chociaż co Ci z takiej mocy jak nie mogłeś mnie dojść jak jechaliśmy do knajpy FANTOMAS opowieści z wypraw = bezcenne, się uśmiałem
Rekomendowane odpowiedzi