Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzisiaj zjedzmy kielbase 22 co wy na to?????

Może jutro :wink4:

Opublikowano

Centrum.

Centrum czy prawie centrum :naughty:

Ciekaw jestem jakie Ty masz super drogi :gwizdanie:

Ruczaj jest znacząco lepszy,

Tak, zgadza się. Podobnie jak na Kurdwanów dostaniesz się tam fajną drogą tylko że najpierw postoisz Sobie tam trochę zanim wjedziesz nie mówiąc o wyjechaniu...

dojazd do Bieżanowa,Prokocimia również.

Wielicką :?: Kamieńskiego :?: To są lepsze drogi jak w NH :?: :blink:

Pomijajac fakt ze w Hucie ku..a wszyscy sie wyjatkowo spiesza...

:kox::polew: :polew: :polew:

Jedyna część Krakowa gdzie w miarę normalnie można się w ciągu dnia poruszać :gwizdanie:

A jak Ty tam widzisz innych kierowców jak w Krakowie to faktycznie jesteś przyjezdny...

Tylko pamiętaj aby oglądać się za siebie jak już tu będziesz :naughty:

Przejedź kiedyś tak: Aleje ( centrum ), Laublańska, Bora Bora, Okulickiego, Łowińskiego, Kocmyrzowska, Darwina -> Lubocka ( piszę z pemięci ). W dwóch miejscach będziesz miał nierówną drogę, reszta szybka i przyjemna...

Opublikowano

Hola Amigos !

wróciłem z mega zajebistego urlopu.... :notworthy: pozdrowienia dla wszystkich

do zobaczenia na spocie :good:

Opublikowano

Centrum.

Centrum czy prawie centrum :naughty:

Ciekaw jestem jakie Ty masz super drogi :gwizdanie:

Ruczaj jest znacząco lepszy,

Tak, zgadza się. Podobnie jak na Kurdwanów dostaniesz się tam fajną drogą tylko że najpierw postoisz Sobie tam trochę zanim wjedziesz nie mówiąc o wyjechaniu...

dojazd do Bieżanowa,Prokocimia również.

Wielicką :?: Kamieńskiego :?: To są lepsze drogi jak w NH :?: :blink:

Pomijajac fakt ze w Hucie ku..a wszyscy sie wyjatkowo spiesza...

:kox::polew: :polew: :polew:

Jedyna część Krakowa gdzie w miarę normalnie można się w ciągu dnia poruszać :gwizdanie:

A jak Ty tam widzisz innych kierowców jak w Krakowie to faktycznie jesteś przyjezdny...

Tylko pamiętaj aby oglądać się za siebie jak już tu będziesz :naughty:

Przejedź kiedyś tak: Aleje ( centrum ), Laublańska, Bora Bora, Okulickiego, Łowińskiego, Kocmyrzowska, Darwina -> Lubocka ( piszę z pemięci ). W dwóch miejscach będziesz miał nierówną drogę, reszta szybka i przyjemna...

Ad.1 Jak to ja mam super drogi?To kurva nie moje drogi :P Takie moje jak i Twoje.Parę minut na piechtę od rynku w stronę Salwatora to dla Ciebie centrum czy nie bo niedawno była dyskusja o tym :naughty:

Ad.2 My tu rozmawiamy o korkach czy drogach?Bo wolę postać 15 minut dłużej niż wrócić z rozpieprzoną felgą ,oponą etc... :gwizdanie: Ja rozumiem że nie wszystkim to grozi ale ja mówię o sobie.

Ad.3 No tam jest akurat lipa ale chociaż fragmentami i slalom coś daje...dzis dawał niewiele..de facto nic.. :no:

Ad.4 Jarko nie bierz tak wszystkiego do siebie bo jak mniemam mieszkasz w Hucie.(patrząc na opis :naughty:)

Opublikowano

Ad1. Zapewne prawie centrum :naughty:

Ad2. Korki rozumiem są na chodnikach i nie mają wpływu na poruszanie sie po drogach... NH jest znacznie większa jak Ruczaj, dwupasmówek ma zdecydowanie więcej a miasto nie za bardzo o nie dba... Ale nie dba też o inne dwupasmówki w Krakowie i wcale te Nowohuckie nie są gorsze. Patrz jak wygląda Witosa, Nowosądecka, Mogilska, Aleje prócz Konopnickiej, Wielicka, Wadowicka i powoli już Opolska...

Ad3. No napisz w końcu która to droga tak Cię skrzywdziła :?: Andersa, Jana Pawła, Przyjaźni, Pokoju, Kocmyrzowska :?:

Ad4. Absolutnie to nie ma nic wspólnego z tym gdzie mieszkam. Zachowałeś się tak jakbyś dzisiaj był w kraju III świata, a tam gdzie mieszkasz wcale nie jest lepiej.... Nie lubię takich bzdurnych Nowohuckich stereotypów powtarzanych w Krakowie i tyle. Stan dróg w Krakowie jest fatalny, nie które od kopa powinni zamknąć bo stwarzają potężne zagrożenie w ruchu drogowym i tyle....

A jako ciekawostkę jeszcze to niedaleko Ciebie, na K. Wielkiego kumpel silnik zniszczył rozwalając miskę olejową, wiózł cztery osoby i trochę siedział... Zgłosił na policję, na drugi dzień wyrwę wyrównali, ale kilka jeszcze zostało... A Ty się martwisz o felgę w NH :rolleyes:

Opublikowano

Na Kazimierza Wielkiego to w tą wyrwę apropo wpadł radiowóz :polew: :polew:

Zapadł się asfalt.

Za diabła nie wiem która mnie skrzywdziła bo wogóle tam ulic nie znam.Mówię o moich odczuciach i zdania nie zmienię.To że drogi w Krakowie są do d..y to wiemy wszyscy.Wcale moim zamiarem nie było opisywanie przejazdu w Nowej Hucie jak w kraju 3 swiata..choc czasem sie zastanawiam czy do niego nie nalezymy :gwizdanie: Zadnego stereotypu nie powtarzam bo wcale za wiele nie slyszałem na ten temat to raz, a dwa jak juz mowilem rzadko tam przejezdzam.

No to tyle.

Opublikowano

a ja Wam powiem ze na Teneryfie gdzie teren jest górzysty i żeby zrobić droge trzeba sie nawiercić w skałach drogi są jak masełko, żadnej dziurki nie spotkałem a jeździłem 2 tygodnie wypożyczonym samochodem , zjechałem całą wyspe i można..... można. Temperatury cały rok wysokie i nie ma mowy o odkształceniach asfaltu.żyć nie umierać. :good:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi: Kameplusze w ten Srodowy poranek :)
Opublikowano

Waski rewelacja :polew: :polew: :polew:

ps. bez urazy :wink4:

Opublikowano

a ja Wam powiem ze na Teneryfie gdzie teren jest górzysty i żeby zrobić droge trzeba sie nawiercić w skałach drogi są jak masełko, żadnej dziurki nie spotkałem a jeździłem 2 tygodnie wypożyczonym samochodem , zjechałem całą wyspe i można..... można. Temperatury cały rok wysokie i nie ma mowy o odkształceniach asfaltu.żyć nie umierać. :good:

Jak cały rok temperatury okreslone czyli jak w tym przypadku + to jest duzo łatwiej.

Opublikowano

cze henie mam tu małą nie wyròbe z temperaturą , masakra jakaś już tęsknię za naszym klimatem tu są takie upały że prawie co dziennie latają samoloty i gaszą jakieś pożary lasòw itp. ogòlnie mam już lekko dość słońca a tu jeszcze tydzień w basenie zupa morze generalnie też schładza na chwile bo trzeba zmiatać bo się ma uczucie jakby na głowie ktoś czajnik postawił generalnie jak dla mnie za duży skwar

Opublikowano

cze henie mam tu małą nie wyròbe z temperaturą , masakra jakaś już tęsknię za naszym klimatem tu są takie upały że prawie co dziennie latają samoloty i gaszą jakieś pożary lasòw itp. ogòlnie mam już lekko dość słońca a tu jeszcze tydzień w basenie zupa morze generalnie też schładza na chwile bo trzeba zmiatać bo się ma uczucie jakby na głowie ktoś czajnik postawił generalnie jak dla mnie za duży skwar

Polak jak zwykle marudzi :gwizdanie:

Opublikowano

Za diabła nie wiem która mnie skrzywdziła bo wogóle tam ulic nie znam.

Wujek google prawdę Ci powie :wink4:

BTW :siema:

Kameplusze

To jakiś nowy rodzaj kapeluszy czy jeszcze zaspany byłeś :?: :naughty:

P.S. Grzegorz, podesłałbyś mi namiar na te przekładnie - proszę :rolleyes: