jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 jak tam po zlocie :gwizdanie: Ciężko... Jeszcze pewnie ze dwa dni zanim się ogarnę
Wąski Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 http://www.mototube.pl/film/8607/mc-daro---robert-kubica-song/
PABLO Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 jak tam po zlocie :gwizdanie: Jak przeczytałem wypowiedź wrclaguny to [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 15:34_________________________________________________ http://www.mototube.pl/film/8607/mc-daro---robert-kubica-song/
Wąski Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 http://allegro.pl/krowa-krowy-krowki-pluszaki-i1775158967.html?ap=2&aid=16757976&bid=3647#gallery
hornet Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=218276.0 Siema cyce - wypowie się ktoś. Auto dla rodziców. Sprawa pilna
Muskel1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Bry... PABLO mozesz mi podeslac na pw nr. tego goscia co ogarnia temat z ta elektryka w Audi? moze cos poradzi...
PABLO Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Marcin 501 963 597 Tutaj pisaliśmy o nim http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23938.63285
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 jak tam po zlocie :gwizdanie: Jak przeczytałem wypowiedź wrclaguny to Nie byłeś, a widzę że wiesz jak było... W tajemnicy Ci napiszę że lagun również dobrze się bawił, jak większość obecnych
PABLO Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 jak tam po zlocie :gwizdanie: Jak przeczytałem wypowiedź wrclaguny to Nie byłeś, a widzę że wiesz jak było... W tajemnicy Ci napiszę że lagun również dobrze się bawił, jak większość obecnych Nie musiałem być (na szczęście) żebym wiedział jak było Wystarczy poczytać trochę i dowiedzieć się od osób które były i jest obraz imprezy. Jedne zloty są gorsze a drugie lepsze, zawsze tak będzie, nic na to nie poradzimy.
Muskel1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Marcin 501 963 597 Tutaj pisaliśmy o nim http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23938.63285 Podziekowal
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Nie musiałem być (na szczęście) żebym wiedział jak było Wystarczy poczytać trochę i dowiedzieć się od osób które były i jest obraz imprezy. Brawo :oklaski: Czytanie ze zrozumieniem widzę to ciężki kawałek chleba... To że warunki dla kilku osób były fatalne ( nie dla WSZYSTKICH ) nijak sie ma do tego jaka była impreza... Poczytaj jeszcze raz wątek, wpisy osób jak dobrze sie bawiły... Jest tego większość bo taka jest prawda... Najważniejsi są ludzie, a ekipa była za***ista :gwizdanie: I możesz być szczęśliwy że w porę się wycofałeś, ale tych kiepskich warunków na zlocie pewnie byś nawet nie odczuł - musiałby Cię ktoś uświadomić :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Brawo :oklaski: Czytanie ze zrozumieniem widzę to ciężki kawałek chleba... To że warunki dla kilku osób były fatalne ( nie dla WSZYSTKICH ) nijak sie ma do tego jaka była impreza... Poczytaj jeszcze raz wątek, wpisy osób jak dobrze sie bawiły... Jest tego większość bo taka jest prawda... Najważniejsi są ludzie, a ekipa była za***ista :gwizdanie: I możesz być szczęśliwy że w porę się wycofałeś, ale tych kiepskich warunków na zlocie pewnie byś nawet nie odczuł - musiałby Cię ktoś uświadomić :gwizdanie: Jarko nie wymądrzaj się bo nie pojechałem bo miałem inny powód itd. A Ci się dobrze bawili co pierwszy raz byli na zlocie bo to jakaś nowość dla nich jak by nie było a osoby które już nie raz były na zlotach to nie milczały i wyraziły swoją opinię o miejscu, zakwaterowaniu i warunkach pobytu. Dobra atmosfera zabawy zawsze będzie ale powinno to iść w parze z czymś za co się zapłaciło. Zresztą nie będę z Tobą znów ciągnął bezsensowną dyskusję..
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Sam się wymądrzasz i za bardzo nie wiesz o czym piszesz... Bartek - 6 zlotów, Adas - kilka zlotów, Mariusz i Kaśka - conajmniej 4, Łukasz i Jadzia - 6 zlotów, Grzesiek - 2 zlot... Mam wymieniać dalej :?: Nie pojechałeś, Twoja sprawa... Nie siej jednak fermentu skoro Cie tam nie było...
Cuber Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Sam się wymądrzasz i za bardzo nie wiesz o czym piszesz... Bartek - 6 zlotów, Adas - kilka zlotów, Mariusz i Kaśka - conajmniej 4, Łukasz i Jadzia - 6 zlotów, Grzesiek - 2 zlot... Mam wymieniać dalej :?: Nie pojechałeś, Twoja sprawa... Nie siej jednak fermentu skoro Cie tam nie było... Jarko , campingi to przeciez jakieś k... nieporozumienie :shocked:
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Dobra Panowie, widzę wiecie lepiej i więcej... Tak, była lipa jak ch.uj... Cieszcie się że nie pojechaliście bo kompletna strata czasu i tym bardziej pieniędzy... Tyle z mojej strony...
Cuber Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 oki rozmowa na inny temat i do innego wątku
jarko Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Dokładnie Może jakieś kiełbaski w tygodniu bo już daaawno Was nie widziałem To był zwariowany sierpień, a jeszcze się nie skończył
Cuber Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Panowie pasuje coś pomyśleć o tym aby frekwencja zlotowa byla wieksza Kolejna próba zmiany terminu ? Myślicie ze cos pomorze?
PABLO Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Może jakieś kiełbaski w tygodniu bo już daaawno Was nie widziałem No baa [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 21:12_________________________________________________ Panowie pasuje coś pomyśleć o tym aby frekwencja zlotowa byla wieksza Kolejna próba zmiany terminu ? Myślicie ze cos pomorze? Już to kilka razy przerabialiśmy i nie było widać za bardzo efektów, myślę że najlepiej by było tak jak dziś chwile rozmawialiśmy, urozmaicić spoty np. jakiś grill na pasie czy w innym miejscu jak Transit organizował, wysyłaniem info do ludzi to możecie mi zostawić
Rekomendowane odpowiedzi