FANTOMAS Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Karol II zdjęcie "może jednak wrócimy" gość z filmiku prze hu... z włefu
Transitpower Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Podziękował za spota To Ty byłeś dziś na spocie??
Wąski Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Karol na pewno miłe uczucie [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 10:57_________________________________________________ Podziękował za spota. No kerczi powiem ci że zazdroszczę Musi być za***iste uczucie A to dla ludzi z cochones wielkości arbuza [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 11:20_________________________________________________stare ale http://www.sadistic.pl/poranny-wf-i-jarek-vt38761.htm
PABLO Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Podziękował za spota To Ty byłeś dziś na spocie?? A co ty taki zdziwiony, robiłem przecież listę, miałeś być a Cię nie było :gwizdanie:
Transitpower Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Podziękował za spota To Ty byłeś dziś na spocie?? A co ty taki zdziwiony, robiłem przecież listę, miałeś być a Cię nie było :gwizdanie: Yyyy... Prosze?? MNIE NIE BYŁO :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Cuber, Przemian, Boseron, Fantomas, David i reszta faktycznie potwierdzą że mnie nie było :polew: :polew:
PABLO Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Podziękował za spota To Ty byłeś dziś na spocie?? A co ty taki zdziwiony, robiłem przecież listę, miałeś być a Cię nie było :gwizdanie: Yyyy... Prosze?? MNIE NIE BYŁO :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Cuber, Przemian, Boseron, Fantomas, David i reszta faktycznie potwierdzą że mnie nie było :polew: :polew: A to sorry, ja godzinę byłem bo mi się akurat spieszyło wczoraj, to się przyjeżdża punktualnie albo parę minut po 19:00 :bicz3: [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 20:07_________________________________________________ Może byliście na innych spotach :polew:
Wąski Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 nie szuka ktoś śrub zabezpieczających ori M14X1,5X30 nr z Q5 ale powinny pasować innych modeli Audi
miodzio Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Wie ktoś gdzie w Krakowie lub okolicach jest jakiś warsztat gdzie naprawiają Mercedesy. Dokładnie chodzi o A-Klasa i zakodowanie immo. Skubaniec postał 2 tygodnie i rozkodowało wszystko i nie da rady odpalić dziada Trzeba go chyba na Audi wymienić.
FANTOMAS Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 łykom http://otomoto.pl/audi-rs6-zamiana-C20241921.html
Rekomendowane odpowiedzi