pawel1380 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Raczej miałaby więcej...można by było ponegocjować z bankami..
PABLO Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Raczej miałaby więcej...można by było ponegocjować z bankami.. Już pomijam ten fakt No ale co, zebrali po 28mln to pewnie dalej są w wielki szoku Ja miałem 3 "dwójki" także w uj wygrałem
jarko Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Czyli jak mają połowę mniej to nie 7tyś dziennie tylko 3,5tyś dziennie a to już rozumiem mało do życia
PABLO Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Czyli jak mają połowę mniej to nie 7tyś dziennie tylko 3,5tyś dziennie a to już rozumiem mało do życia Co to jest tylko 110 tys. miesięcznie
Wąski Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Tylko te dni są mało widoczne w końcu się doczekałem zdjęcia na pierwszym planie a tak poważnie to jestem za VIPEM dla Pabla napisze do Prezesa w tej sprawie
lennox Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Co to jest tylko 110 tys. miesięcznie ledwo koniec z końcem można związać... współczuje im... takie życie od pierwszego do pierwszego
PABLO Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Tylko te dni są mało widoczne w końcu się doczekałem zdjęcia na pierwszym planie a tak poważnie to jestem za VIPEM dla Pabla napisze do Prezesa w tej sprawie Pewnie jarko zakosił to foto z newbie ode mnie Ja też długo szukałem zdjęcia z pośród wielu zdjęć z wielu spotów dla nowych którzy się witają i to zdjęcie bardzo dobrze oddaje klimat, zobaczy nowy user ile audiczek to zawsze jest większa szansa że przyjedzie
jarko Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Nie wiem co wstawiasz nowym, ale tą akurat fotkę znalazłem w jakiejś tam mojej galerii zdjęć ze spotów
PABLO Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Nie wiem co wstawiasz nowym, ale tą akurat fotkę znalazłem w jakiejś tam mojej galerii zdjęć ze spotów Aha no to widzisz oboje wiemy że foto jest
jarko Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Czyj to głos na PiS Normalnie to bym nex'a podejrzewał, ale On już na siebie zagłosował
PABLO Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Poległem [br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 13:40_________________________________________________Może dzisiaj JarekS4 przyjedzie
Gość mmcv Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Nie wiem co wstawiasz nowym, ale tą akurat fotkę znalazłem w jakiejś tam mojej galerii zdjęć ze spotów mi wstawil cos takiego :sick3: i od tamtej pory nie chce go znac :polew: , a spoty omijam z daleka :polew:
PABLO Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Przecież mówiłeś że lubisz jędrne i owłosione
Gość mmcv Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Przecież mówiłeś że lubisz jędrne i owłosione jakbys mnie jeszcze o zdanie zapytal to pol biedy a Ty z zaskoczenia w trakcie obiadu rzuciles mi miesem i zwymiotowalem na ekran
FANTOMAS Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 jarko a czemu wtorek wtorek czwarte czwartek a nie wtorek czwartek wtorek czwartek na przemian? bo tak na przemian to Przemian nie może
Transitpower Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Dwie godziny mnie przy kompie nie było a tu dwie strony postów Ankieta jest za***ista Tylko pasuje coś z grafiką pierwszego posta zrobić bo teraz jakieś to wszystko niepoukładane A donośnie terminów spotów - nie zgodze się z Jarkiem. Właśnie układ naprzemienny jest lepszy bo łatwiejszy do zapamiętania. W tym tygodniu widzieliśmy się we czwartek (wtorek), więc za tydzień widzimy się we wtorek (czwartek). Mnie jakoś bardziej to przekonuje. Ale oczywiście będę się stosował do ramek w kalendarzu Poza tym sam kalendarz mógłby być taki jak sugerował Pablo, żeby można w nim jakieś notatki zapisywać, bo obecny jest tylko jednofunkcyjny... Ale nie będę się czepiał, bo sam nie potrafie tego zrobić :gwizdanie:
jarko Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Przecież to co zrobiłem to nie jest ostateczne. Tak potrafię i tak zrobiłem. Jak ktoś to ładniej i lepiej potrafi ogarnąć to jak najbardziej... To co wstawiłem to taka sugestia delikatna
lennox Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Przecież to co zrobiłem to nie jest ostateczne. Tak potrafię i tak zrobiłem. Jak ktoś to ładniej i lepiej potrafi ogarnąć to jak najbardziej... To co wstawiłem to taka sugestia delikatna Raczej kalendarza z możliwością zaznaczania terminów nie będzie można wstawić, ponieważ to wymagałoby dodania jakiegoś moda do enginu forum, co jest raczej trudne do wykonania, szczególnie że to dotyczy tylko jednego tematu. Jedynie wklejanie grafiki z zaznaczonymi na kolorowo dniami i opisem co dany kolor oznacza - pi razy oko to co zrobił jarko No chyba że tak jak pisałem wcześniej będzie info o tym że spoty odbywają się w tygodniach nieparzystych we wtorki a w tyg parzystych w czwartki. (suma sumarum może być tak że dwa spoty pod rząd będą we wtorki lub czwartki, ale to IMHO najprostsze rozwiązanie tematu).
norbi3000 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 wow jakie zmiany :good: głos oczywiście oddany kto w ogóle wybiera się dziś na spota :?: :?: :?: btw
Rekomendowane odpowiedzi