marcin j Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Cuber dzięki za piłkę :th: loooozik To sprezentowałeś mu piłkę tak za darmo???
Cuber Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 tak wypasionego Adidasa Euro 2008 :th:
marcin j Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ten Trzeniu to ma jednak szczęście :polew:
poziek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 dobra, czas na relax tak zajebistą macie pogodę :gwizdanie: Ale co Trzeniu robi podczas relaksu? Kapcie na nogi zakłada, szlafroczek na grzbiet, pilocik w rękę i jazda prze TV ?? :kox::gwizdanie:
Gość trueogre Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 wiesz Ogierek nie wazna jest pogoda....złej baletnicy to i rąbek spódnicy przeszkadza :gwizdanie: ale mnie nic nie przeszkadza, b.lubie grać w deszczu _________________________________________________ Grześ WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC :notworthy: :notworthy: Odebrałem wczoraj autko po wymianie całej zawiechy i muszę powiedzieć że najpierw pomyślałem że oddali mi nie moje. Jest tak za***ista RÓŻNICA że masakra dosłownie. Co prawda poszło trochę do góry ale jak się prowadzi !! Byłem wczoraj wieczorem pośmigać i jest rewelka !!! ESP ani raz nie zamrugało, na zakrętach jak na butaprenie, a ruszanie teraz to mogę się ścigać, nic nie mieli, nic nie mruga Gdybym wcześniej wiedział że tak będzie to w pierwszej kolejności zająłbym się zawieszeniem Jeszcze raz Grześ wielkie dzięki _________________________________________________ w niedzielę ma być 16 st i słonko :naughty:
jarko Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Cuber, jesteś może dzisiaj w pracy i się nudzisz :?:
poziek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 wiesz Ogierek nie wazna jest pogoda....złej baletnicy to i rąbek spódnicy przeszkadza :gwizdanie: ale mnie nic nie przeszkadza, b.lubie grać w deszczu _________________________________________________ Grześ WIELKIE DZIĘKI ZA POMOC :notworthy: :notworthy: Odebrałem wczoraj autko po wymianie całej zawiechy i muszę powiedzieć że najpierw pomyślałem że oddali mi nie moje. Jest tak za***ista RÓŻNICA że masakra dosłownie. Co prawda poszło trochę do góry ale jak się prowadzi !! Byłem wczoraj wieczorem pośmigać i jest rewelka !!! ESP ani raz nie zamrugało, na zakrętach jak na butaprenie, a ruszanie teraz to mogę się ścigać, nic nie mieli, nic nie mruga Gdybym wcześniej wiedział że tak będzie to w pierwszej kolejności zająłbym się zawieszeniem Jeszcze raz Grześ wielkie dzięki _________________________________________________ w niedzielę ma być 16 st i słonko :naughty: co dokładnie wymieniałeś ??
Gość trueogre Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 wachacze (wszystkie) + komplet amorów
Cuber Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Cuber, jesteś może dzisiaj w pracy i się nudzisz :?: jestem zapraszam do ankiety .... http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie/odp_krakowskie_derby-t26921.120.html
Flyer Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 trueogre, ale Ty chciales obnizac auto i kupiles nowe amory do seryjnej zawiechy?
sokolnh Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 trueogre, ale Ty chciales obnizac auto i kupiles nowe amory do seryjnej zawiechy? nie seryjną ma, cos ostatnio mowił ze sprężyny skrócił boschem
poziek Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 trueogre, ale Ty chciales obnizac auto i kupiles nowe amory do seryjnej zawiechy? nie seryjną ma, cos ostatnio mowił ze sprężyny skrócił boschem No to widzę matriał na kolejnego rezacza
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 kurde .... cisza od 6 godzin nieprawdopodobne
Tukan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 wszyscy wyjechali do Angli Zarobic na nowe B6,B7..itp
Wąski Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ja na nowe B8 avant,już mam kupiony bilet
Cuber Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2008 eee tam w Angli kijowo płacą , funt potaniał
Rekomendowane odpowiedzi