Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem felunek na zime :naughty: ORI 17-stki z kapciami zimowymi Continentalami w stanie 6 mm za kwote 1600 zł :kox: :kox: :kox:[/url]

Powitać :hi:

Cuber, w Biskupicach?

• Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cuber, w Biskupicach?

nie, kupiłem kompelt w Lubinie.

W Wtorek będe wiedział w jakim stanie opony, jak kiszka to wtedy pojadę do Biskupic :decayed:

Opublikowano

W Wtorek będe wiedział w jakim stanie opony, jak kiszka to wtedy pojadę do Biskupic :decayed:

Byłem u niego w piątek, kolo ma gum od zaje..nia, ale nie ma za bardzo w czym poprzebierać. Pytałem czy ma chociaż pary (przód lub tył) z tego samego auta... i lipa. :confused4: Można rocznikowo dopasować, z tygodniami już gorzej. :confused4:

Ma nieużywane ale z 2007 roku gumy Klebera Krisalp 16' w cenie 250 za sztukę. Pytałem już u Nas na forum, ale coś tematu nikt nie podjął.

No i się zastanawiam czy opłaca się kupować 4-letnie gumy? :mysli:

Opublikowano

:siema:

Co taka cisza :mysli:

Wszyscy oglądają prawie triumf Palikota :mysli::kox::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Byłem u niego w piątek, kolo ma gum od zaje..nia, ale nie ma za bardzo w czym poprzebierać. Pytałem czy ma chociaż pary (przód lub tył) z tego samego auta... i lipa. :confused4: Można rocznikowo dopasować, z tygodniami już gorzej. :confused4:

Ma nieużywane ale z 2007 roku gumy Klebera Krisalp 16' w cenie 250 za sztukę. Pytałem już u Nas na forum, ale coś tematu nikt nie podjął.

No i się zastanawiam czy opłaca się kupować 4-letnie gumy? :mysli:

Hmmm a na pewno byleś u Chłopaków w Biskupicach ? :cool1:

Ja rozmawiałem z nimi ostatnio i kapci mieli od zajeb.... z zeszłego roku

Wszyscy oglądają prawie triumf Palikota :mysli::kox::decayed: :decayed: :decayed:

PO i Palikot :good: :good: :good:

Opublikowano

Hmmm a na pewno byleś u Chłopaków w Biskupicach ? :cool1:

Ja rozmawiałem z nimi ostatnio i kapci mieli od zajeb.... z zeszłego roku

:cool1:

No nie ma tam chyba innej wulkanizacji która ma cały nowy dom, jakąś stodołę i wszystko koło domu w oponach i felgach :naughty:

Opublikowano

Jest kawałek dalej po lewej stornie :wink4: ale z opisu wynika ze dobrze trafiłeś :tongue4:

Opublikowano

Po prawej stronie to z tymi oponami taki dom w miare nowy z ciemnej cegły przy głównej drodze tak??

Opublikowano

Pancie w A5 nie S-LINE zewnetrzny tez ma chrom wokol halogenow??

Opublikowano

Pancie w A5 nie S-LINE zewnetrzny tez ma chrom wokol halogenow??

Tak był chrom , ale równiez były i czarne obwódki.

Opublikowano

no ale od czego to zalezy?? Kiedy jest czarna a kiedy chrom??

Do tej pory myslalem ze chrom byl tylko jak byl zewnetrzny s-line

Opublikowano

W B8 jest tak samo :mysli:

Opublikowano

no ale od czego to zalezy?? Kiedy jest czarna a kiedy chrom??

Do tej pory myslalem ze chrom byl tylko jak byl zewnetrzny s-line

W V6 masz to w standardzie w innych za dopłatą.

Reasumujac nie mam slina zewnetrznego ale obwodki chromowane wokol halogenow mam.

Opublikowano

W B8 jest tak samo :mysli:

Nie , w B8 tylko S-line ma chromowane oringi wokoło halogenów chyba ze wersja s-line bez chromów a z pakietem black

:siema:

Opublikowano

:hi:

Jest kawałek dalej po lewej stornie :wink4: ale z opisu wynika ze dobrze trafiłeś :tongue4:

No nie może być inaczej :naughty:

Prawda, mają dużo gum z 2010 i 2011 ale każda z innej parafii. Chcesz zakładać tak żeby mniej więcej był bieżnik równy? Bo ja chcę żeby opony na każdej ośce były nie podobne, a takie same. Wystarczy mała różnica i jedziesz bokiem przy każdym hamowaniu... :confused4:

Dlatego brałem pod uwagę u nich te Klebery, ale chyba sobie odpuszczę. 500zł d*py nie ma, a mam nówki opony z gwarancją 5-letnią. :mysli:

Po prawej stronie to z tymi oponami taki dom w miare nowy z ciemnej cegły przy głównej drodze tak??

Po prawej stronie. Jest to stary "kwadratowy" dom. Przed domem wulkanizacja, koło domu drugi nowy dom,wypełniony po brzegi oponami, a po drugiej mańce stodoła wypełniona po brzegi felgami i oponami.