maciejas002 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Witajcie Mam pytanie, czy jest może tutaj prawnik, potrzebuje pomocy - rady. Proszę o PW. Z góry dzięki
lennox Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Może ktoś od nas gibał ostatnio bo nie wiem czy lecieć na Radom czy może jest już lepsza alternatywa. Parę razy leciałem na Łódz ale potem jest kicha. Z mojej strony miasta zanim się przebije do A4 to może być i mało godzina w plecy a tutaj znam już takie popierdółki w kierunku na Kocmyrzów i Słomniki że w godzinę to już jestem przed Jędrzejowem tyle że ogólnie przepustowość tej trasy to QPA a raczej brak mi Siemianowej korby Jechałem przez Radom w pon rano i wracałem we wtorek po południu. Trasa spoko, bez korków (za wyjątkiem okolicy Kielc gdzie budują jakąś drogę i na utworzonym sztucznie rondzie robi się korek), jazda w miarę równa i spokojna. Trasę z małym postojem ogarnęliśmy w około 3h30'.
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 A może ma ktoś na zbyću pudło kartonowe. Pudło musi być "zawodowe" z grubego kartonu o wymiarach min szr. 50cm , wys 45cm i dł 65cm. Muszę do niego włożyć 45kg-mowy sprzęcik który musi jechać do W-wy na przegląd a jest wart kilkanaście tysiaków i niestety nie mam do niego ori pudła a w byle jakim kartonie nie wyślę bo te czesie z firm kurierskich dostarczą mi to w kawałkach a to trochę wrażliwy sprzęt na przerzucanie i o ile ja to dobrze spakuje to w drogę powrotną serwis już się może do tego tak nie przyłożyć a na późniejsze przepychanki w stylu "bo źle było zapakowane" nie mam ochoty . Jeśli ktoś miałby takie grubsze kartonowe pudło to chętnie bym podjechał może zdecydowałbym się na wysyłkę albo może wiecie gdzie takie pudło zczaić
Gość mmcv Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Jakbym mial puszczac kurierem 40kg sprzet za kilkanascie tyskow do Wawy to ...wolalbym jechac osobiscie:wink4:
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 No właśnie o to chodzi sprzęt jest drogi (nówka 24tyś.) ciężki i wrażliwy na np. upadki itp. za tym żeby jechać przemawia też fakt że zrobią mi to tego samego dnia (tylko musze tam być ok 10 rano) i mogę go zabrać za pare godzin a wysyłka wiadomo min. 3 dni w te i nazad. Tylko że trochę mi się nie chce jechać ale raczej się na tym skończy
zieluch Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Tomek do wawy atakuj zdecydowanie na radom, przede wszystkim bliżej droga nie jest tragiczna ja tylko tak jeździłem, a jadac na łódź mogę odbić na sochaczew i mniej nadrabiam niż ci co jadą do wawy.
Wąski Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 A może ma ktoś na zbyću pudło kartonowe. Pudło musi być "zawodowe" z grubego kartonu o wymiarach min szr. 50cm , wys 45cm i dł 65cm. Muszę do niego włożyć 45kg-mowy sprzęcik który musi jechać do W-wy na przegląd a jest wart kilkanaście tysiaków i niestety nie mam do niego ori pudła a w byle jakim kartonie nie wyślę bo te czesie z firm kurierskich dostarczą mi to w kawałkach a to trochę wrażliwy sprzęt na przerzucanie i o ile ja to dobrze spakuje to w drogę powrotną serwis już się może do tego tak nie przyłożyć a na późniejsze przepychanki w stylu "bo źle było zapakowane" nie mam ochoty . Jeśli ktoś miałby takie grubsze kartonowe pudło to chętnie bym podjechał może zdecydowałbym się na wysyłkę albo może wiecie gdzie takie pudło zczaić mam chyba takie pudełeczko ,ale to dopiero rano Ci powiem jak coś tyrknij [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 20:25_________________________________________________Karol
gucio07 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 z wieczora i podziękowania za spota
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Dzięki panowie za spota Gdzie podziało stałych spotowiczów :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Dopisala frekwencja ? Powiem tak.. 6 osób, albo się nikomu swoich 4 liter nie chce ruszać albo wszyscy pijani w czwartkowy wieczór
jarko Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Ja tyram... I oglądam LE :gwizdanie:
Gość mmcv Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Dopisala frekwencja ? Powiem tak.. 6 osób, albo się nikomu swoich 4 liter nie chce ruszać albo wszyscy pijani w czwartkowy wieczór no to nie poszaleli dzis... Ja niestety kodowalem gostkowi swiatla dzienne pod leroyem , zagadalem sie zmarzlem i ... juz mi sie nie chcialo jechac
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 no to nie poszaleli dzis... Ja niestety kodowalem gostkowi swiatla dzienne pod leroyem , zagadalem sie zmarzlem i ... juz mi sie nie chcialo jechac Dlatego masz za dzisiaj
Gość mmcv Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 no to nie poszaleli dzis... Ja niestety kodowalem gostkowi swiatla dzienne pod leroyem , zagadalem sie zmarzlem i ... juz mi sie nie chcialo jechac Dlatego masz za dzisiaj jak to ? :decayed: tak normalnie bez ostrzerzenia ?
lennox Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 podziękował za spota frekwencja dziś strasznie marna...
PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Najlepszy FANTOMAS przyjechał, nie przywitał się tylko spuścił szybę i powiedział.. "Jedziemy na kiełbaski bo żem karwa głodny :!:"
Cuber Opublikowano 20 Października 2011 Autor Opublikowano 20 Października 2011 Pablo to weź jeszcze fv na Pawełka :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi