PABLO Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Pablo to weź jeszcze fv na Pawełka :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Jarko gratuluje egzaminu Fantom ja mam takie pudełka nowe jakby coś to dzwoń dziś miałem sie zjawić ale choroba mnie rozłożyła niestety ;( Panowie ile kosztuje łożysko oporowe w sprzegle bo mi sie kończy... [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 23:14_________________________________________________Pablo dzięki za smska z przypomnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 czyli jednak łożysko w sprzęgle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 czyli jednak łożysko w sprzęgle? tak [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 23:41_________________________________________________ale i tak trzeba całe rozbierac to zobaczymy reszte w sumie 170 kkm to ma prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Dziękuję za kiełbasę dziękuję kolegom W i B za szczere chęci jednak wybrałem opcje ze se sam pojade więc temat pudła chyba jednak odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Wracamy do żywych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Wam tez forum nie działało od rana [br]Dopisany: 21 Październik 2011, 17:01_________________________________________________karva jednak dwumas do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FANTOMAS Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 karva jednak dwumas do wymiany szczerze to przy tym przebiegu zdziwiłbym się jakby się okazało że je warto włożyć z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 karva jednak dwumas do wymiany :wallbash jaki przelot ? tak forum nie dzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Panowie co Wy na to jakbysmy sobie zalatwili naklejki A4 Klub Grupa malopolska :?: Wg mnie fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Panowie co Wy na to jakbysmy sobie zalatwili naklejki A4 Klub Grupa malopolska :?: Wg mnie fajna sprawa A to po rejestracjach nie widać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Widac, ale taka naklejka na tylnej szybie lub bocznym trujkacie fajnie by sie komponowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio07 Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Miały już tez być koszulki grupy Małopolskiej i tez kicha wyszla Pytanie ile osób będzie chciało a ile osób przykleji te naklejki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Ja przykleje napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 karva jednak dwumas do wymiany karva weź mnie nie strasz ja mam 185kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 karva jednak dwumas do wymiany karva weź mnie nie strasz ja mam 185kkm ale dzieje Ci sie cos czy tak na zapas sie zhizujesz ? ... bo dwumas w 1.9 116km zajechac to trzeba dobrze mu dawac z dolu do pieca , chyba ze program robies ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me.how Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodzio Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Gdzie w Krakowie można ustawić zbieżność - chodzi mi o warsztat gdzie mógłbym załatwić sprawę "od strzała" jutro a właściwie dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi