Yoghurt Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 tam niby jest wyjscie na jakis przekaznik blokady zaplonu - i mam wrazenie ze wlasnie tutaj jest problem to jest zwykłe wyjście sterujące przekaźnikiem z tego co widzę to alarm też bez żadnych udziwnien. Przypuszczam że skoro VAG nie "widział" komputera to może oznaczać że chłop zrobił odcinkę na zasilaniu kompa silnika to też jest łatwa sprawa bo wtyczki są właśnie z tyłu za modułem MCE. Tak robią często paproki które nie znają innych metod na uduszenie elektr. diesla bo trzeba przyznać że sposobów nie ma dużo (z benzyną jest dużo więcej możliwości). Generalnie to wyciągnąłbym osłonę (tą z nad nóg) i zaglądnął głeboko w lewy róg od spodu deski mniej więcej w okolicach styku deski z szybą tam powinieneś zobaczyć podwójną białą obudowę a w niej chyba dwie czerwone wtyczki (nie pamiętam na bank koloru) zobacz czy nie ma tam coś modzone tzn. przecinane. odebralem w piatek fure od chlopa. jak zawykle zajelo mu to pare minut (jak juz sie za to wzial). Tym razem powiedzial, ze to nie wina alarmu tylko przekaznika zaplonu. oczywiscie jakos mu nie wierze. nie mam zielonego pojecia gdzie ten przekaznik jest, chetnie bym sobie sprawdzil czy rzeczywiscie go wymienil.[br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 16:56_________________________________________________ http://allegro.pl/audi-a4-1-8t-intercurer-i1941355685.html cur aukcja
norbi3000 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 widzieli: http://demotywatory.pl/3564621/Palenie oglądnijcie do końca :shocked:
nex Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 no przecież wiadomo, trują się tylko słabi
maciejas002 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 z niedzielnego wieczora Orientuje się ktoś w temacie nawigacji w Nokiach ? Mam wgranego Garmin (GMobile XT ) tak mi sie wyswietla , w PL jest za free, a jak to jest jakbym skoczył do Czech albo Austrii czy Niemiec ? Dziś cz.2
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 siemka z wieczora [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 19:58_________________________________________________widzieli jak manipulowac opinią publiczna że Xdrive wygrywa z Quattro na podstawie filmików w sieci :gwizdanie: i drugi filmik http://www.youtube.com/watch?v=yEpIXwHP7R8&feature=related w odpowiedzi na ten filmik
PABLO Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Dziś cz.2 Ludzie się naoglądają takich filmików i później mówią że Xdrive lepsze od quattro [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 20:14_________________________________________________Tu masz prawdziwe quattro
Transitpower Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 siemka z wieczora [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 19:58_________________________________________________widzieli jak manipulowac opinią publiczna że Xdrive wygrywa z quattro na podstawie filmików w sieci :gwizdanie: Chyba Ci się pomyliła kolejność filmów :gwizdanie: Drugi powinien być zamieniony z trzecim
Gość mmcv Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 widzieli jak manipulowac opinią publiczna że Xdrive wygrywa z quattro na podstawie filmików w sieci :gwizdanie: Widzieli juz dawno ,
maciejas002 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Ludzie się naoglądają takich filmików i później mówią że Xdrive lepsze od quattro [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 20:14_________________________________________________Tu masz prawdziwe quattro
Cuber Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 Chyba Ci się pomyliła kolejność filmów :gwizdanie: Drugi powinien być zamieniony z trzecim hmmmm przecież jest napisane ze drugi filmik jest odpowiedzią na ten trzeci ( który chyba wszyscy widzieli juz dawno w sieci )
Transitpower Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 No tak... Zwracam honor To ja źle zinterpretowałem to co było napisane [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 21:24_________________________________________________ Dziś cz.2 A część pierwszą widzieli??
nex Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Transitpower przewiń kilka stron wcześniej :-)
Transitpower Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 No co Ty... Było?? A ja byłem święcie przekonany że pilnie przeglądam temat No to przepraszam za zamieszanie
ozi_wells Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 to Pablo juz part 2 tego wrzucił a ty sie obudziłes :polew:
Transitpower Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Part 2 wrzucił Maciejas002 a nie Pablo - to po pierwsze. A po drugie naprawde przeoczyłem Part 1 i przeogromnie się tego wstydzę
Jaszczur87 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Witam mam pytanko jako, że Krakowa nie znam, a wybieram się we wtorek do teatru słowackiego powiedzcie mi gdzie mogę zaparkować auto w miarę blisko teatru, ale żeby parkingu mi nie zamknęli jak będę na nim stał (wiem, że obok teatru jest parking ale jak znam życie i moje szczęście tam miejsca nie będzie:P)
Radekst Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 obok galerii krakowskiej masz kilka parkingow to jest pare metrow od teatru
PABLO Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Albo na parkingu samej Galerii Krk, pierwsza godzina bezpłatnie, druga 2zł a następne po 4zł o ile się nic nie zmieniło bo dawno tam nie parkowałem BTW: Występujesz tam :?:
Jaszczur87 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 dzięki za wskazówki a co do mojego występu to wątpliwe żeby ktoś wtedy przyszedł, ale jak by co to dam znać wieże, że forumowicze będą tak wspaniałomyślni i przyjdą
PABLO Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Krakusy na pewno Cię nie zawiodą a trochę nas jest India Talent Show - Warriors of Goja AMAZING Jak to Dominik powiedział nasz "Mam talent" to pikuś z tymi debilami, obczajcie całe :shocked: 2:56 [br]Dopisany: 20 Listopad 2011, 23:52_________________________________________________http://www.topgear.net.pl/news.php?readmore=1273 ałć
Rekomendowane odpowiedzi