Radekst Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 a mi ukradli drugi komplet ori dekielkow do felg
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 a mi ukradli drugi komplet ori dekielkow do felg Jak bym takiego przyłapał to z miejsca bym uciął jaja Ja jak bym trzymał auto pod blokiem to już dawno opuściły by mnie dekle z 19" które do tanich nie należą A w 16" na zimę jednego nie mam dekla
Radekst Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 A ja wlasnie chyba zrobie tak ze kupie jeszcze jeden komplet, zbiore kumpli z osiedla (najszerszych ) i sie przyczaimy na tych frajerow bo to jest juz przegiecie, dostana po mordzie to sie naucza. Powinno byc tak jak kiedys, za kradziez od razu lapy ucinac to mieliby nauczke na cale zycie. W wakacje wszystkim na osiedlu pokradli. To musi byc ktos ode mnie z osiedla bo szybko przyczaili ze juz sobie nowe zalozylem.
Gość mmcv Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Ktos sie na KSW do Lodzi wybiera ?
jarko Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Ktos sie na KSW do Lodzi wybiera ? Najmana jedziesz dopingować ?
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Kto tam walczy i jaka walka wieczoru [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 17:25_________________________________________________Shii - The Wii for Women Końcówka najlepsza [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 17:33_________________________________________________
FANTOMAS Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Wybacz mistrzu żem twą mądrość był godzien podważyć... pożyjesz jeszcze 9 latek trochę doczytasz dosłuchasz i też może będą do ciebie MISZCZU wołać :>
Transitpower Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 PANOWIE PANOWIE U mnie już więcej nie puści bo nie mam światłowody A do czego Ci światłowoda? Pablo wyraźnie pisał że nie ma światłowody i tylko Lennox dobrze zrozumiał, że Pablo nie ma wody światłowej (albo światłej wody albo jakkolwiek inaczej) A wy od razu kolaboraty piszecie o kartach sieciowych, kablach i innych magicznych wyrazach... Co Was napadło?? BTW
FANTOMAS Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Sorry ale nie rozkminiam tak precyzyjnie jak Jarko wypowiedzi Pabla ale teraz faktycznie zauważyłem że Pablowi chyba chodziło o to że nie ma w domu światła i wody
jarko Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Sorry ale nie rozkminiam tak precyzyjnie jak Jarko wypowiedzi Pabla ale teraz faktycznie zauważyłem że Pablowi chyba chodziło o to że nie ma w domu światła i wody I po kiego c**ja szukasz dalej zaczepki ?!
Transitpower Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Chłopczyki Proszę się nie kłócić i nie rozmawiać do siebie brzydkimi słowami :bicz3: :bicz3: A teraz prosze grzecznie iść do spania albo każę wam iść na karnego jeżyka [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 00:03_________________________________________________Dobranoc
jarko Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeżyka gdzieś Nam ostanio przepadła
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeżyka gdzieś Nam ostanio przepadła Coś rzadko na forum siedzi :gwizdanie:
jarko Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeżyka gdzieś Nam ostanio przepadła Coś rzadko na forum siedzi :gwizdanie: Niom... Masz z Nim kontekt ? Mieszka dalej w Krakowie ?
PABLO Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Pewnie tak, ostatnio był na spocie ale coś mało rozmowny był
PABLO Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 TEHMEENA / MS. MEENA SEXY NISSAN GT-R GTR SHOOT
KERCZI Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Jarko LUZIK, musisz przyjechac ze dwa razy na spota zeby poznac humor Tomka....On Żarci...
Rekomendowane odpowiedzi