Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niunia :decayed: kurcze jak bym mial wolne 55 tyś to odkupił bym z miłą chęcią ;(

a taka dobra była? żałujesz B7 na rzecz B8 ? :mysli:

to nie chodzi o porównianie do B8 , Ogolnie o samochód :wink4:

ok a tak jeśli o samochód i wykończenie koszta utrzymani to B8 górą ?
  • Odpowiedzi 121.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PABLO

11313

• Cuber

10898

• KERCZI

8572

• Wąski

6617

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Ja odpadam we Czwartek ze spota bo złapała mnie angina i kuźwa nie mogę mówić, tak gardło napierdziela :wallbash:

Opublikowano

Na dzien dzisiejszy to tak :wink4:

Opublikowano

no zdziwlbym sie jakby 3.0V6 bylo tansze w utrzymaniu niz 2.0CR z przebiegiem ... 70kkm :decayed: bez jaj :naughty: ... tym bardziej jeszcze ze CUBER mial wersje BKN ktorej bolaczki (napinacz i wtryskiwacze ) to dokladka rzedu 6-10k PLN :decayed: .

Opublikowano

no zdziwlbym sie jakby 3.0V6 bylo tansze w utrzymaniu niz 2.0CR z przebiegiem ... 70kkm :decayed: bez jaj :naughty: ... tym bardziej jeszcze ze CUBER mial wersje BKN ktorej bolaczki (napinacz i wtryskiwacze ) to dokladka rzedu 6-10k PLN :decayed: .

ceny z d*py...a przynajmniej z ASO....

Opublikowano

ceny z d*py...a przynajmniej z ASO....

a gdzie CUBER serwisowal B7 ? :mysli::decayed: , nie wliczam jego znizek , bazuje na tym co tu kiedys zostalo napisane (Miron tez o takich kwotach pisal).

pierwsza z brzegu aukcja nowy wtrysk

http://allegro.pl/wtryskiwacz-audi-059130855ax-bd-3-0tdi-2-7tdi-i1955264623.html

z dojsciami niech beda po 700zl/sztuka to same wtryski (6sztuk) to jest zaokraglajac znow w dol ok. 4k , do tego wymiana napinacza gdzie roboty jak przy zmianie rozrzadu a w V6 nikt tego za darmo dobrze nie zrobi. Wiec robi sie 5-6k w sumie.

Opublikowano

:kwasny: ... wsumie tez bys sie wkurwi_al jakby wszedzie pakole, hindusi i brytole wokolo w PL byli , z drugiej strony ...lasce sie odkrecilo dobrze :) i rece opadaja na takie zachowanie.

... a ja sie jej nie dziwie w sumie. Wiadomo torche przesadizła, ale... Do Anglii z Polski nikt kumaty nie wyjezdza, bo kumaty sobie tutaj poradzi. Zdecydowana większość to ludzie nie dający sobie rady z samym sobą, bądz kryminaliści, który, lekko mówiąc, nie prezentują wysokiego poziomu... Jak słysze co niektórzy Polacy wyprawiają w Anglii to jezy się włos na głowie...

Miałem okazje siedzieć przez 2 miesiące w anglii jakiś czas temu i to co tam się dzieje to masakra..

Pomyślcie w drugą strone... Co Anglicy wyprawiają w Krk... Teraz pomyślcie sobie co by było jak byłoby ich więcej.. dużo więcej.

Opublikowano

kto co nie roby??? przeciez jutro czwartek :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Do Anglii z Polski nikt kumaty nie wyjezdza, bo kumaty sobie tutaj poradzi.

i tak i nie, znam sporo kumatych osob ktore w PL nie pracuja bo poprostu wola sporo wieksza kase dlatego siedza na wyspach/wsch. Europie. Ale fakt faktem jest to odsetek (moze z 5-10%).

Opublikowano

Do Anglii z Polski nikt kumaty nie wyjezdza, bo kumaty sobie tutaj poradzi.

i tak i nie, znam sporo kumatych osob ktore w PL nie pracuja bo poprostu wola sporo wieksza kase dlatego siedza na wyspach/wsch. Europie. Ale fakt faktem jest to odsetek (moze z 5-10%).

popieram mmcv bo ten kto kumaty to ucieka z tego gównianego kraju bo po co ZUS-y dorabiać i nic z tego na starość nie mieć a u lekarza usłyszeć że "...na ten rok się numerki skończyły"

Opublikowano

Koszt wtrysków do BKN to 3,3 tyś tyle płaciłem za nówki Boscha bodajze, Napinacze jedna strona to koszt tysiaka . Napewnoc eny sie pozmieniały od momentu jak Ja to robiłem.

A co do wyjazdów Polaków itd to lepiej nie bede się wypowaidał bo zaraz zrobi sie kolejna dyskusja na ileś tam stron. Chcesz wyjeźdzaj ale potem nie wracaj :decayed:

Opublikowano

Chcesz wyjeźdzaj ale potem nie wracaj :decayed

:good:

Opublikowano

dokladnie CUBER

ciekawe po gowno wracaja....

no fakt zaraz powiecie ze czesc nie wraca...ale ta ktora jest poszukiwana listem gonczym :polew: :polew:

Opublikowano
[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 11:59_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: