PABLO Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Własnie teraz wpadłem na taki pomysł. Jutro siądę do tego bo dzisiaj juz nie mam głowy do myślenia... ale napewno się nie zawiedziecie I bardzo dobrze, będzie za dnia reszta delegacji to będziesz miał różne podzielne opinie zapewne [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 00:58_________________________________________________ gdzies Ty był Tu i tam Nie ma jak prosta i na temat rozmowa :decayed: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 00:59_________________________________________________jarko, Cuber dopiszcie w info co do spotów, "co" lub "każdy" czwartek, bo co chwile ktoś się mnie pyta "czy w ten najbliższy Czwartek jest spot :?:"
Cuber Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Kerczi zamówilem kibelek dla Ciebie :hi:
Wąski Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 mam nową kartę z navi 2011 do np B8 ORI [br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:01_________________________________________________ Kerczi zamówilem kibelek dla Ciebie :hi: tzw klozet lub sracz
FANTOMAS Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Kerczi zamówilem kibelek dla Ciebie mówisz że po programie będą mu puszczać zwieracze i trza też fotel zmienić
Cuber Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Kerczi zamówilem kibelek dla Ciebie mówisz że po programie będą mu puszczać zwieracze i trza też fotel zmienić
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Kerczi zamówilem kibelek dla Ciebie :hi: super DZIEKI[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:10_________________________________________________ Kerczi zamówilem kibelek dla Ciebie mówisz że po programie będą mu puszczać zwieracze i trza też fotel zmienić moze sie zdarzyc :polew:
FANTOMAS Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 moze sie zdarzyc :polew: To zrobimy zrzutę i kupimy Ci pampersy żebyś nie chodził w mokrych gaciach jak już zmodzisz ten program
Cuber Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 Fanti bedziesz dzisiaj u siebie w gabinecie jak będe ?
FANTOMAS Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie jestem teraz do południa niestety nie będę Cię mógł trzymać za rękę :>[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:27_________________________________________________Mam pytanie czy ktoś miał do czynienia z takim developerem Dasta Invest. Stawiali np. bloki na II pułku , dywizionu ten za statoilem blok gdzie jest ten sklep z olejami to właśnie ich była inwestycja. Chodzi mi o to czy są cwaniaki i kombinatorzy
KERCZI Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie jestem teraz do południa niestety nie będę Cię mógł trzymać za rękę :>[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:27_________________________________________________Mam pytanie czy ktoś miał do czynienia z takim developerem Dasta Invest. Stawiali np. bloki na II pułku , dywizionu ten za statoilem blok gdzie jest ten sklep z olejami to właśnie ich była inwestycja. Chodzi mi o to czy są cwaniaki i kombinatorzy Fryzjerka Przemiana - jak chcesz moge Ci dac numer to sobie z Nia pogadasz.
PABLO Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mam pytanie czy ktoś miał do czynienia z takim developerem Dasta Invest. Stawiali np. bloki na II pułku , dywizionu ten za statoilem blok gdzie jest ten sklep z olejami to właśnie ich była inwestycja. Chodzi mi o to czy są cwaniaki i kombinatorzy Na ich temat nie słyszałem, ale od dzisiaj u mnie pod blokiem zaczęła się nowa budowa i nie dość że biedronkę wyburzyli i już 3 piętro kończą budować to skurczybyki całą łąkę ogrodzili jak jest boisko co się idzie w stronę górki przy pasie startowym i buldożery robią swoje, kolejne bloki Budimex będzie budować i cały widok pójdzie się jeebać
Wąski Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 http://tuznajdziesz.pl/nieruchomosci/aktualnosci/budimex-wybuduje-osiedle-avia-w-krakowie,944/
E@@Y Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Co wy na to ? Logo Sekcji Kraków https://picasaweb.google.com/104141061189578497841/6Grudnia2011#5683007629079140258
PABLO Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Tylko picasa się pojawia, żadnego zdjęcia :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 14:40_________________________________________________ http://tuznajdziesz.pl/nieruchomosci/aktualnosci/budimex-wybuduje-osiedle-avia-w-krakowie,944/ O tym mowa
jarko Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Musicie użyć wyobraźni a logo ukaże Wam się w pełnej krasie
miodzio Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Mam pierwsze szpiegowskie zdjęcia z hamowni Kercziego
Rekomendowane odpowiedzi