PABLO Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 23:36_________________________________________________To są psy a nie nasze śmieszne pitbule Prawdziwa rodzina
PABLO Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 miodzio nie stresuj ludzi, myślałem że już rano przez tą Twoją emotkę
Wąski Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 http://www.sadistic.pl/motorowka-w-waskich-kanalach-vt95326.htm?sid=45396ac030a2b3d579b16656c64dface
gruszka Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 http://www.rs-quattro.de/see11/html/default-1.html
Cuber Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 http://www.elikart.pl/ to kiedy jedziemy ?
Radekst Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ktos tu polecal myjke na makuszynskiego, ze jest mocne cisnienie z pistoletu - pojechalem dzisiaj wyprobowac i musze powiedziec ze wielka c**jnia ta myjnia, cisnienie jest za***iste ale tylko na 2 programie (sama woda) a na programie 1 (woda+proszek) straszna kicha, ledwo pryska. Po JEDNYM przetarciu recznikiem papierowym bylo pelno blota, stanowczo odradzam ta myjnie, szkoda kasy i czasu. Musialem pozniej cale auto czyscic póki bylo jeszcze mokre. Pojechalem tam pierwszy raz i ostatni.
Cuber Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Trzeba było na ręczną myjke jechać
Radekst Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zaczyna się haha wydaje mi sie ze tamta dyskusja juz jest zamknieta , chcialem sie tylko wypowiedziec na temat tej myjki ktora tu ktos polecal :> Cuber, gdzie jezdzisz na myjnie reczna i ile placisz?
Cuber Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Aquarius np. cena 25 zeta ( dla mnie jako stalego klienta ) za mycie, nadwozia + pseudo wosk suszenie, wycieranie progów itp. mycie lub odkurzanie wycieraczek z przodu i z tyłu + nabłyszczanie opon
Radekst Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 tanio full pakiet tylko szkoda ze taka cena nie dla wszystkich bo bym sobie z checia jezdzil a ktos tutaj mowil ze na jakiejs myjce sa znizki dla A4-klubu, wie ktos na jakiej?[br]Dopisany: 13-12-2011, 18:01:40_________________________________________________no i jaka cena oczywiscie
Zemis Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 zacny filmik...prze kozaki najlepszy ten MK II aż miło objechać Ferrarke;p Radek ta myjnia o którą pytasz jest na Żabińcu, kurczę nie pamiętam ulicy ale chyba Żabiniec. ja za taki pakiet jak Cuber ze zniżka dla A4 klubu chyba płaciłem 24 zł tylko tam musisz wcześniej zadzwonić się umówić nr. telefonu: 500709739 (chyba aktualny)
PABLO Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 20:46_________________________________________________http://www.joemonster.org/filmy/40293/Oczepiny_wydanie_rosyjsko_seksualne A tu z tej imprezki
jarko Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ktos tu polecal myjke na makuszynskiego, ze jest mocne cisnienie z pistoletu - pojechalem dzisiaj wyprobowac i musze powiedziec ze wielka c**jnia ta myjnia, cisnienie jest za***iste ale tylko na 2 programie (sama woda) a na programie 1 (woda+proszek) straszna kicha, ledwo pryska. Po JEDNYM przetarciu recznikiem papierowym bylo pelno blota, stanowczo odradzam ta myjnie, szkoda kasy i czasu. Musialem pozniej cale auto czyscic póki bylo jeszcze mokre. Pojechalem tam pierwszy raz i ostatni. :polew: :polew: :polew: :polew: O chłopie... Ja pisałem o tej myjce że jest za***iste ciśnienie... No tak, zapomniałem napisać że przy spłukiwaniu Jak ta piana na wstępie leci gęsta i treściwa to za***iście domyjesz auto, ale wiadomo że to sama chemia i nie zawsze jest dobrze tej piany... Zwiedziłem w Krakowie większość tego typu myjek i ta jest jedną z lepszych tylko jak czytam co napisałeś to chyba trzeba umieć z niej korzystać haha. Dla Ciebie najlepsza będzie taka myjka na Bulwarowej, tam masz szczotkę z której leci piana, tylko uważaj bo również bez ciśnienia Myjnie ręczną dobrą masz na Oświecenia, ale nie znam cen bo nigdy na nie nie patrzę. Odradzam za to myjkę na Medwieckiego przy carrefourze - ukradli mi nakładkę na hak i oddali nie domyte auto
KERCZI Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Makuch jak na ręczna daje radę. Jarko dostales PW??
Rekomendowane odpowiedzi