Tukan Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 k**wa mam wolne od wczoraj az moze do wtorku a mi juz dzis sie nudzi nienawidze bezczynnosci
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 ku*** mam wolne od wczoraj az moze do wtorku a mi juz dzis sie nudzi nienawidze bezczynnosci To najwyższa pora abyś się pojawił na spocie, poznasz dużo nowych twarzy, stary wyjadaczu
Tukan Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 ku*** mam wolne od wczoraj az moze do wtorku a mi juz dzis sie nudzi nienawidze bezczynnosci To najwyższa pora abyś się pojawił na spocie, poznasz dużo nowych twarzy, stary wyjadaczu Jakas alternatywa jest moze sie przejade
ozi_wells Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 ku*** mam wolne od wczoraj az moze do wtorku a mi juz dzis sie nudzi nienawidze bezczynnosci To najwyższa pora abyś się pojawił na spocie, poznasz dużo nowych twarzy, stary wyjadaczu Jakas alternatywa jest moze sie przejade przyjedz subarką, ja clio a sokół b2 i bedzie zlot
Tukan Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 ku*** mam wolne od wczoraj az moze do wtorku a mi juz dzis sie nudzi nienawidze bezczynnosci To najwyższa pora abyś się pojawił na spocie, poznasz dużo nowych twarzy, stary wyjadaczu Jakas alternatywa jest moze sie przejade przyjedz subarką, ja clio a sokół b2 i bedzie zlot Szkoda mi wachy na przewozenie d*py tym autem wole poupalac i musial bym kola przekladac bo mam na kolcu przyjade 80 B4 A co zmianiles na clio?
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 A co zmianiles na clio? To ta renówka z filmiku zapewne który był kilka stron wcześniej
gruszka Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 A moze jutro spot naprawde gdzies indziej? Bo kurna bez sensu stac na 20 stopniowym mrozie?? Cuber królu nasz?
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Opublikowano 1 Lutego 2012 Też jestem zdanai aby spot zrobic w innym miejscu bo nie uśmiecha mi się zamarzać na spocie w GK Macie jakies propozycje ?
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 na bonarce jest podobno parking podgrzewany Cuber próbujemy z tym Bo jak tam to robię jutro akcję
PABLO Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 fantasy park??? Tam będzie tak samo jak w Galerii u nas Mi to obojętne gdzie [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 00:15_________________________________________________Jak robiłem w Bonarce to faktycznie wydawało się tak jak by był podgrzewany ale sądzę że to od spalin bo taka duchota tam jest
KERCZI Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 ale auta zostana na parkingu a my do gory do fantasy parku
Rekomendowane odpowiedzi