Cuber Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja tez jak bylem maly wypadlem na glowe i jestem normalny hmmmm trzeba by się zastanowic :polew: :polew: ps. joke!
FANTOMAS Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja tez jak bylem maly wypadlem na glowe i jestem normalny hmmm......czyli się wszystko wyjaśniło
Wąski Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja tez jak bylem maly wypadlem na glowe i jestem normalny hmmm......czyli się wszystko wyjaśniło :polew:
KERCZI Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 lennox ale to co napisalem powyzej - zrozumialbym ze zrobila to w afekcie.... ale jesli trwa to tydzien czasu, a ona robi apele do porywaczy to dla mnie to juz nic wspolnego z afektem nie ma...
lennox Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 lennox ale to co napisalem powyzej - zrozumialbym ze zrobila to w afekcie.... ale jesli trwa to tydzien czasu, a ona robi apele do porywaczy to dla mnie to juz nic wspolnego z afektem nie ma... pierwsze mógł być afekt, a później to zwykłe tchórzostwo, głupota i brnięcie w bagno
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja tez jak bylem maly wypadlem na glowe i jestem normalny Jebłem :polew: Co do tej akcji z dzieckiem, oglądałem wczoraj od 23:00 jak to się wszystko zaczęło, w szoku byłem że człowiek taki potrafi być podły i tak potraktować swoje dziecko..
fantowski Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 prawdziwa matka zadzwoniłaby na pogotowie... a nie robiłaby takich jazd... nie ma tu żadnego usprawiedliwienia
FANTOMAS Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 jak mówi pismo "...nie sądzcie abyście nie byli sądzeni....." skąd wiecie co tej babce się podziało we łbie nikt z was nie wie jak by się zachował w takiej sytuacji i jeśli to była "dobra" matka to nie wierzę żeby zostawiła konającego noworodka gdzieś pod drzewem chyba że to jakaś patologia i ten dzieciak był dla niej zabawką co się zepsuła no to inna sprawa wtedy to bez komentarza i litości
adriand Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 hej, znacie może kogoś kto w mojej b6 założy mi kierę multi (z b6), wraz z całym osprzętem? mam wszystkie graty (poduszka, moduł w kierownicę, taśma 12-pin i okablowanie), rozchodzi się o montaż i adaptację vagiem. oczywiście nie za darmo! dzięki!
jarko Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 nie ma tu żadnego usprawiedliwienia Może z osądami poczekacie na szczegóły co naprawdę się stało... :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 hej, znacie może kogoś kto w mojej b6 założy mi kierę multi (z b6), wraz z całym osprzętem? mam wszystkie graty (poduszka, moduł w kierownicę, taśma 12-pin i okablowanie), rozchodzi się o montaż i adaptację vagiem. oczywiście nie za darmo! dzięki! Marcin 501 963 597 powiedz że z A4 Klubu dzwonisz
lennox Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 jak mówi pismo "...nie sądzcie abyście nie byli sądzeni....." skąd wiecie co tej babce się podziało we łbie nikt z was nie wie jak by się zachował w takiej sytuacji i jeśli to była "dobra" matka to nie wierzę żeby zostawiła konającego noworodka gdzieś pod drzewem chyba że to jakaś patologia i ten dzieciak był dla niej zabawką co się zepsuła no to inna sprawa wtedy to bez komentarza i litości :good: Sama prawda. To samo miałem na myśli wcześniej pisząc do Boserona. Dodatkowo nawet te pół roku po urodzeniu mogła mieć na punkcie dziecka korbę i po takim wypadku pod jej kopułką zawrzało... Na filmikach cała rodzina wygląda na normalną...
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Na filmikach cała rodzina wygląda na normalną... Ty też wyglądasz na normalnego ......
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Panowie jest ktoś chętny w Niedzielę do pomocy przy rozładunku TIR-a na Zakopiańskiej ? Trzeba by 6 palet towaru ( kibelki ceramiczne ) zrzucić ręcznie :gwizdanie:
FANTOMAS Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Na filmikach cała rodzina wygląda na normalną... Ty też wyglądasz na normalnego ...... ty też a na sylwestra widziałem co żonce zrobiłeś a potem ..."bo zupa była za słona"......
lennox Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Ty też wyglądasz na normalnego ...... Ty też :polew:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 16:26_________________________________________________ ty też a na sylwestra widziałem co żonce zrobiłeś a potem ..."bo zupa była za słona"...... widząc jej minę był tylko krok od tragedii :polew:
Cuber Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Fanti tancerzu , bo zmuszasz mnie do opublikowania pewnego filmu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi